Хабиб одбија да иде на саслушање у Лас Вегас!

"Нека ми узму и све паре које сам зарадио и избаце ме на 10 година. Меч сам завршио по правилима, а онда сам завршио и посао", оштар је УФЦ шампион у лакој категорији.

Остали спортови 05.11.2018 | 21:30
Хабиб одбија да иде на саслушање у Лас Вегас!
Од борбе, па и потоњег скандала између Хабиба Нурмагомедова и Конора Макгрегора прошло је скоро месец дана, а Спортска комисија Неваде још није донела коначну одлуку осим што је дала половину зараде руско-дагестанском борцу, то јест милион долара док се процес не заврши.

Актуленом УФЦ шампиону у лакој категорији је очигледно то развлачење додијало, те је у Турској, где се налази у посети по позиву председника Реџепа Тајипа Ердогана, рекао јасно шта мисли о целој ситуацији.

"Они су се већ састајали и ништа нису одлучили. Желе да им дођем на следеће саслушање, али ја сматрам да нисам крив. Ја сам само завршио оно што је иницирано пре меча. Ја нисам крив и они нека суде оном ко јесте!", јасан је 30-годишњи ас,  "Бранио сам своју част, породицу и религију. Нећу ићи на суђење у Лас Вегас, па нека ми узму и све паре које сам зарадио и избаце ме на 10 година. Меч сам завршио по правилима, а онда сам завршио и посао. Никада им нећу тамо отићи, нека раде шта им воља".

Нурмагомедов се на кратко осврнуо и на могући меч са боксерском легендом Флојдом Мејведером млађим који је пре годину дана испрашио у рингу управо Макгрегора, али оно што је рекао има мале шансе да се догоди:

"Ако се будем одмерио са Мејведером један ће се борити по боксерским, а други по ММА правилима".

Но, било како било јасно је да ће њих двојица имати борбу пре свега због зараде. Нумрагомедов зато и игра овако "тврдо" са УФЦ-ом и Спортском комисијом Неваде, јер зна да је сада његово време. Време зе које је изборио, буквално голим рукама.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар