Habib odbija da ide na saslušanje u Las Vegas!

"Neka mi uzmu i sve pare koje sam zaradio i izbace me na 10 godina. Meč sam završio po pravilima, a onda sam završio i posao", oštar je UFC šampion u lakoj kategoriji.

Ostali sportovi 05.11.2018 | 21:30
Habib odbija da ide na saslušanje u Las Vegas!
Od borbe, pa i potonjeg skandala između Habiba Nurmagomedova i Konora Makgregora prošlo je skoro mesec dana, a Sportska komisija Nevade još nije donela konačnu odluku osim što je dala polovinu zarade rusko-dagestanskom borcu, to jest milion dolara dok se proces ne završi.

Aktulenom UFC šampionu u lakoj kategoriji je očigledno to razvlačenje dodijalo, te je u Turskoj, gde se nalazi u poseti po pozivu predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, rekao jasno šta misli o celoj situaciji.

"Oni su se već sastajali i ništa nisu odlučili. Žele da im dođem na sledeće saslušanje, ali ja smatram da nisam kriv. Ja sam samo završio ono što je inicirano pre meča. Ja nisam kriv i oni neka sude onom ko jeste!", jasan je 30-godišnji as,  "Branio sam svoju čast, porodicu i religiju. Neću ići na suđenje u Las Vegas, pa neka mi uzmu i sve pare koje sam zaradio i izbace me na 10 godina. Meč sam završio po pravilima, a onda sam završio i posao. Nikada im neću tamo otići, neka rade šta im volja".

Nurmagomedov se na kratko osvrnuo i na mogući meč sa bokserskom legendom Flojdom Mejvederom mlađim koji je pre godinu dana isprašio u ringu upravo Makgregora, ali ono što je rekao ima male šanse da se dogodi:

"Ako se budem odmerio sa Mejvederom jedan će se boriti po bokserskim, a drugi po MMA pravilima".

No, bilo kako bilo jasno je da će njih dvojica imati borbu pre svega zbog zarade. Numragomedov zato i igra ovako "tvrdo" sa UFC-om i Sportskom komisijom Nevade, jer zna da je sada njegovo vreme. Vreme ze koje je izborio, bukvalno golim rukama.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar