Макгрегор: Уништићу Хабиба, смрвићу га!

Нурмагомедов: Конор је алкохоличар и наркоман! Мање од пет дана је остало до супербитке два врхунска УФЦ борца, па је међусобно прозивање, нарочито са ирске стране све учесталије и агресивније.

Остали спортови 03.10.2018 | 14:30
Макгрегор: Уништићу Хабиба, смрвићу га!
УФЦ окршај за владара у лакој категорији између чувеног Конора Макгрегора и актуелног шампионаХабиба Нурмагомедова ушао је у "терминалну фазу", а то, барем са Ирчеве стране, значи много увреда на рачун противника и дизања себе у небеса. Специфичан, помало "циркуски" психолошки рат који му је често унапред обезбеђивао победе, актуелни шампион није у потпуности прихватио, али није ни да се превише суздржавао, јер шта радити када вам изазивач поручи овако нешто:

"Размазаћу га по октагону! Пребићу га, растуриће се на комаде и распасти, смрвити! Ради као почетник и неће моћи да се носи са мном. Целог живота ишао сам на УФЦ титуле, много сам их освајао, али су ми их и одузимали. А сада сам још гладнији за победама. Вратио сам се да покажем ко је прави краљ!"

Прлично мирни, хладни и затворени Дагестанац углавном се не упушта у битку речима, али је и он рекао пар ствари о брбљивом противнику:

"Може он да каже шта хоће... Када алкохоличар нешто каже, остали не обраћају пажњу, тако да ме није брига за његове увреде. Жели да ме унервози и то је све део игре. Наравно, помало сам љут али морам контролисати емоције. Замислите, на конференцији за медије је изгледао пијан!? То је заиста невероватно јер како ће се борити ако користи наркотике и виски?! Како он мисли да издржи самном 25 минута? Није ти то бокс друже, ја ћу бити тамо све време. Ово није битка на дистанци као што је радио против Нејта Дијаза, ово ће бити много другачије".

Меч је заказан за ноћ између суботе и недеље, а одржава се у Лас Вегасу. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар