Makgregor: Uništiću Habiba, smrviću ga!

Nurmagomedov: Konor je alkoholičar i narkoman! Manje od pet dana je ostalo do superbitke dva vrhunska UFC borca, pa je međusobno prozivanje, naročito sa irske strane sve učestalije i agresivnije.

Ostali sportovi 03.10.2018 | 14:30
Makgregor: Uništiću Habiba, smrviću ga!
UFC okršaj za vladara u lakoj kategoriji između čuvenog Konora Makgregora i aktuelnog šampionaHabiba Nurmagomedova ušao je u "terminalnu fazu", a to, barem sa Irčeve strane, znači mnogo uvreda na račun protivnika i dizanja sebe u nebesa. Specifičan, pomalo "cirkuski" psihološki rat koji mu je često unapred obezbeđivao pobede, aktuelni šampion nije u potpunosti prihvatio, ali nije ni da se previše suzdržavao, jer šta raditi kada vam izazivač poruči ovako nešto:

"Razmazaću ga po oktagonu! Prebiću ga, rasturiće se na komade i raspasti, smrviti! Radi kao početnik i neće moći da se nosi sa mnom. Celog života išao sam na UFC titule, mnogo sam ih osvajao, ali su mi ih i oduzimali. A sada sam još gladniji za pobedama. Vratio sam se da pokažem ko je pravi kralj!"

Prlično mirni, hladni i zatvoreni Dagestanac uglavnom se ne upušta u bitku rečima, ali je i on rekao par stvari o brbljivom protivniku:

"Može on da kaže šta hoće... Kada alkoholičar nešto kaže, ostali ne obraćaju pažnju, tako da me nije briga za njegove uvrede. Želi da me unervozi i to je sve deo igre. Naravno, pomalo sam ljut ali moram kontrolisati emocije. Zamislite, na konferenciji za medije je izgledao pijan!? To je zaista neverovatno jer kako će se boriti ako koristi narkotike i viski?! Kako on misli da izdrži samnom 25 minuta? Nije ti to boks druže, ja ću biti tamo sve vreme. Ovo nije bitka na distanci kao što je radio protiv Nejta Dijaza, ovo će biti mnogo drugačije".

Meč je zakazan za noć između subote i nedelje, a održava se u Las Vegasu. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar