Погинули возачи комбија и камиона

Шездесетосмогодишњаци Жарко Лазић из Станара и Миленко Митровић из Осјечана код Добоја смртно су страдали у судару комбија и камиона, који се данас догодио у добојском насељу Плочник, потврђено је БН ТВ из Полицијске управе Добој.  

Република Српска 12.08.2018 | 15:39
Погинули возачи комбија и камиона
Из полицје су навели да је Лазић из Станара управљао комбијем марке мерцедес, док је настрадали са Требаве управљао теретним возилом марке "стајер".

Саобраћајна несрећа у којој су смртно страдали возачи комбија и камиона догодила се данас на самом излазу из  града Добоја, тачније у насељу Плочник догодила се око 13 часова и 30 минута. Детаљи ове саобраћајне незгодне још увијек нису познати.

На лице мјеста изашао је и дежурни тужилац, а саобраћај на магистралном путу Добој – Шешлије био је обустављен током увиђаја до 16.15 часова, када је поново успостављен.

Данас раније из полиције су само потврдили да су двије особе погинуле у судару теретног возила и комбија у добојском насељу Плочник.

Због увиђаја потпуно је био обустављен саобраћај на магистралном путу Добој-Шешлије у мјесту Плочник, а возила су усмјеравана на алтернативни правац регионални пут Добој- Модрича.



(БН ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Оцевидац

12.08.2018 17:27

Назалост, једно од најкритицнијих мјеста на правцу Добој-Брод. Након успорења у насељу Баре на 50км/х, долази до накупљања вецег броја возила и свако претицање из правца Брода је са великом могуцносцу оваквог исхода. Овдје је јасно да је возац комбија покусао неки слицан маневар и назалост није успио. Озбиљност дионице довољно говори да је веци дио ње под пуном линијом иако је углавном правац гдје могу јаца аута да распале 150км/х.

ОДГОВОРИТЕ