Poginuli vozači kombija i kamiona

Šezdesetosmogodišnjaci Žarko Lazić iz Stanara i Milenko Mitrović iz Osječana kod Doboja smrtno su stradali u sudaru kombija i kamiona, koji se danas dogodio u dobojskom naselju Pločnik, potvrđeno je BN TV iz Policijske uprave Doboj.  

Republika Srpska 12.08.2018 | 15:39
Poginuli vozači kombija i kamiona
Iz policje su naveli da je Lazić iz Stanara upravljao kombijem marke mercedes, dok je nastradali sa Trebave upravljao teretnim vozilom marke "stajer".

Saobraćajna nesreća u kojoj su smrtno stradali vozači kombija i kamiona dogodila se danas na samom izlazu iz  grada Doboja, tačnije u naselju Pločnik dogodila se oko 13 časova i 30 minuta. Detalji ove saobraćajne nezgodne još uvijek nisu poznati.

Na lice mjesta izašao je i dežurni tužilac, a saobraćaj na magistralnom putu Doboj – Šešlije bio je obustavljen tokom uviđaja do 16.15 časova, kada je ponovo uspostavljen.

Danas ranije iz policije su samo potvrdili da su dvije osobe poginule u sudaru teretnog vozila i kombija u dobojskom naselju Pločnik.

Zbog uviđaja potpuno je bio obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Doboj-Šešlije u mjestu Pločnik, a vozila su usmjeravana na alternativni pravac regionalni put Doboj- Modriča.



(BN TV)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ocevidac

12.08.2018 17:27

Nazalost, jedno od najkriticnijih mjesta na pravcu Doboj-Brod. Nakon usporenja u naselju Bare na 50km/h, dolazi do nakupljanja veceg broja vozila i svako preticanje iz pravca Broda je sa velikom mogucnoscu ovakvog ishoda. Ovdje je jasno da je vozac kombija pokusao neki slican manevar i nazalost nije uspio. Ozbiljnost dionice dovoljno govori da je veci dio nje pod punom linijom iako je uglavnom pravac gdje mogu jaca auta da raspale 150km/h.

ODGOVORITE