Дуга колона у оба смјера у Градишки

На граничном прелазу у Градишки су непрегледне колоне путничких аутомобила, створене око поднева, у оба смјера, а полиција покушава да на више мјеста уведе ред и убрза проток возила.

Република Српска 02.01.2018 | 14:11
Дуга колона у оба смјера у Градишки
Дужина чекања је у просјеку један сат, али се то стално мијења јер се гужве повећавају, како одмиче дан и прилази вече. Проблем је у скученом простору и уским улицама на прилазу граници у Градишки која је у својеврсној блокади.

Недаће отежава и лоше вријеме те киша која пада од прошле ноћи. Путници кажу да вријеме проведено на границама, посебно прелазу са Хрватском у Градишки, битно ремети њихове планове и успорава путовање.

- У Градишки је ситуација најтежа и када видимо непрегледну колону, све нам се смучи, а угодно празнично вријеме и боравак у РС и БиХ током новогодишњих празника брзо замјењује нервоза због чекања – кажу путници који се враћају у европске земље, послије празновања у Бањалуци, Сарајеву, Мостару, Бугојну и другим мјестима.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

02.01.2018 13:38

Ја реко ајд да једном бусом идем за Беч ,кад оно 3 и по сата на прелазу из Босне у Хрватску..Злоооооооооооооооооо и наопако све претурају у дупе завирују...Браво....

ОДГОВОРИТЕ