Duga kolona u oba smjera u Gradiški

Na graničnom prelazu u Gradiški su nepregledne kolone putničkih automobila, stvorene oko podneva, u oba smjera, a policija pokušava da na više mjesta uvede red i ubrza protok vozila.

Republika Srpska 02.01.2018 | 14:11
Duga kolona u oba smjera u Gradiški
Dužina čekanja je u prosjeku jedan sat, ali se to stalno mijenja jer se gužve povećavaju, kako odmiče dan i prilazi veče. Problem je u skučenom prostoru i uskim ulicama na prilazu granici u Gradiški koja je u svojevrsnoj blokadi.

Nedaće otežava i loše vrijeme te kiša koja pada od prošle noći. Putnici kažu da vrijeme provedeno na granicama, posebno prelazu sa Hrvatskom u Gradiški, bitno remeti njihove planove i usporava putovanje.

- U Gradiški je situacija najteža i kada vidimo nepreglednu kolonu, sve nam se smuči, a ugodno praznično vrijeme i boravak u RS i BiH tokom novogodišnjih praznika brzo zamjenjuje nervoza zbog čekanja – kažu putnici koji se vraćaju u evropske zemlje, poslije praznovanja u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Bugojnu i drugim mjestima.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

02.01.2018 14:38

Ja reko ajd da jednom busom idem za Beč ,kad ono 3 i po sata na prelazu iz Bosne u Hrvatsku..Zloooooooooooooooooo i naopako sve preturaju u dupe zaviruju...Bravo....

ODGOVORITE