Видео - Страшно: Американка "нокаутирала" Хрватицу!

Паника на мечу – Американка нокаутирала Хрватицу! Хрватска кошаркашица Ивана Тиквић изгубила је свест, пошто је на њу насрнула Американка Дарси Хамби, у мечу између Торина и Рогузе (75:53).  Незапамћен инцидент на утакмици женског кошаркашког првенства Италије. . .

Кошарка 12.12.2017 | 09:30
Видео - Страшно: Американка "нокаутирала" Хрватицу!
Скандал у Торину - Американка нокаутирала Хрватицу! Ивана ТИквић је после прегледа пуштена на кућно лечење и осећа се добро.

Американка је ударила Хрватицу у пределу врата, која је након тога пала, ударила главом у под и остала да лежи без свести.

У том тренутку Американка је хтела да настави обрачун, али када су сви схватила да се догађа нешто драматично, завладала је паника, а лекари су хитно морали да је реанимирају и превезу у болницу.

Тиквићева је после низа прегледа пуштена на кућно лечење и осећа се добро.



Хрватска кошаркашица Ивана Тиквић изгубила је свест, након што је Американка Диерика Хамби насрнула на њу у последњем минуту утакмице италијанског првенства између Торина и Рагузе, завршене резултатом 75:53.

Американка је ударила противницу у пределу врата, а ова приликом пада ударила главом у под и остала да лежи без свести.

У том тренутку је Хамби хтела да настави обрачун, али када су сви схватили да се догађа нешто драматично, завладала је паника.

Лекари су хитно морали да реанимирају Хрватицу, која је потом пребачена у болницу.

Двадесеттрогодишња Тиквић је после низа прегледа пуштена на кућно лечење и сада се осећа добро.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар