Video - Strašno: Amerikanka "nokautirala" Hrvaticu!

Panika na meču – Amerikanka nokautirala Hrvaticu! Hrvatska košarkašica Ivana Tikvić izgubila je svest, pošto je na nju nasrnula Amerikanka Darsi Hambi, u meču između Torina i Roguze (75:53).  Nezapamćen incident na utakmici ženskog košarkaškog prvenstva Italije. . .

Košarka 12.12.2017 | 09:30
Video - Strašno: Amerikanka "nokautirala" Hrvaticu!
Skandal u Torinu - Amerikanka nokautirala Hrvaticu! Ivana TIkvić je posle pregleda puštena na kućno lečenje i oseća se dobro.

Amerikanka je udarila Hrvaticu u predelu vrata, koja je nakon toga pala, udarila glavom u pod i ostala da leži bez svesti.

U tom trenutku Amerikanka je htela da nastavi obračun, ali kada su svi shvatila da se događa nešto dramatično, zavladala je panika, a lekari su hitno morali da je reanimiraju i prevezu u bolnicu.

Tikvićeva je posle niza pregleda puštena na kućno lečenje i oseća se dobro.



Hrvatska košarkašica Ivana Tikvić izgubila je svest, nakon što je Amerikanka Dierika Hambi nasrnula na nju u poslednjem minutu utakmice italijanskog prvenstva između Torina i Raguze, završene rezultatom 75:53.

Amerikanka je udarila protivnicu u predelu vrata, a ova prilikom pada udarila glavom u pod i ostala da leži bez svesti.

U tom trenutku je Hambi htela da nastavi obračun, ali kada su svi shvatili da se događa nešto dramatično, zavladala je panika.

Lekari su hitno morali da reanimiraju Hrvaticu, koja je potom prebačena u bolnicu.

Dvadesettrogodišnja Tikvić je posle niza pregleda puštena na kućno lečenje i sada se oseća dobro.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar