''Пукла'' нова Лукасова љубав

Фолкер и Бранислава Пашајлија обрисали су све заједничке фотографије са друштвених мрежа.

Србија 24.07.2017 | 08:05
''Пукла'' нова Лукасова љубав
Први месеци везе су за многе најсрећнији, али изгледа не и за Ацу Лукаса, који је раскинуо са новом девојком Браниславом Пашајлијом, након чега су обоје обрисали заједничке фотографије са друштвених мрежа!

Нажалост, обостране изјаве љубави неће моћи лако да обришу. Поготову не оне у којима је Лукас Браниславу називао „анђелом послатим са неба” са којим планира да проведе цео живот.

''То је само знак да ме онај одозго воли, када ми је послао такву жену у овом тренутку'', рекао је недавно Лукас за један недељник и подвукао да је у лепој Лозничанки пронашао све што је у жени тражио.

Међутим, раскид је дефинитиван, што је и фолкер потврдио за Сцандал.рс, рекавши да је јучерашњи покушај помирења дефинитивно пропао.

Аца Лукас и Бранислава Пашајлија започели су везу пре скоро месец дана, у јеку певачевог развода од друге законите супруге Соње Вуксановић, са којом има ћерку Викторију.

Иако се на почетку писало да је Соњина наводна прељуба са Марком Јарићем била узрок развода, убрзо се показало да ни популарни певач, изгледа, није био веран у браку. Само 24 сата након што су Соња и Аца потписали развод, папараци су успели да фотографишу певача на Златибору у загрљају нове девојке. У међувремену је Јарић демантовао везу са Соњом, па је сва пажња усмерена на Вуксановића и Пашајлију.



Убрзо, Аца и Бранислава су постали нераздвојини, а певач је у интервјуу за један недељник открио како је упознао нову изабраницу и колико је заљубљен у њу:

''Знамо се врло кратко, месец дана. Сретали смо се и раније, али били смо у нашим браковима и ништа се није дешавало. Чим смо били емотивно празни и готови с претходним емотивним животима, десила се љубав'', рекао је он.

Бранислава: Смејем се јер тужни се смеју најлепше!

Бранислава је после раскида отишла у ноћни провод са другарицама да слуша Јану, а на Инстаграму је поставила фотографију из ноћног клуба из које се да протумачити да је њен осмех лажан! „Смејем се јер тужни се смеју најлепше“, пише на слици. Након месец дана романсе, певач дефинитивно ставио тачку на везу са Лозничанком.



Таблоиди су тих дана писали да је Лукас Бранислави платио и естетску корекцију како би згодна Лозничанка смањила ушне шкољке, а певач није крио да је уживао сваки пут када би са атрактивном црнком прошетао црвеним тепихом. С друге стране, није желео да проводи много времена без Браниславе, па ју је водио на многе наступе.

Тако су у првим данима везе отпутовали на његов наступ у Беч, а недавно је Бранислава дошла и на Лукасову свирку у Мостар, током којег је настала и њихова последња заједничка фотографија, коју су обоје уклонили са друштвених мрежа.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма

24.07.2017 06:20

Ниси ти Лукас ни за једну зену, само од себе правис бену...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

24.07.2017 13:15

дзаба се окупао

ОДГОВОРИТЕ