Исламска држава пријети Србији

Исламска држава у свом последњем издању магазина "Румијах" за Балкан објавила је текст под називом "Балкан: Крв за непријатеље, мед за пријатеље" упутила је отворену претњу земљама региона. Исламска држава поручује да није заборавила подручје Балкана, већ да су само преокупирани неким другим подручјима.

Србија 08.06.2017 | 14:27
Исламска држава пријети Србији
У отвореној претњи исламисти наглашавају да "нису заборавили ратна страдања муслимана", као и да су претње усмерене на Србе и Хрвате.



Исламисти подсећају на терористичке нападе широм света, наглашавајући да би то требало да буде опомена.

"Не тако нам Алаха, нисмо заборавили Балкан, не тако нам Алаха, нисмо га заборавили и нећемо га, Алаховом дозволом заборавити. Тако нам Алаха, нисмо заборавили Србе кафире. Не, о Срби кафири, нисмо вас заборавили! Нисмо заборавили ваше убијање муслимана у Босни и на Косову. Не, тако нам Алаха, нисмо заборавили злостављање наше браће и силовање наших сестара. Не, тако нам Алаха, нисмо заборавили шта сте урадили у Сребреници и другим местима. Ми са вама имамо јако дуг нерешен рачун, који ћете платити својом крвљу", стоји, између осталог у језивој претњи Балкану.

Исказују отворену претњу земљама Балкана, поручујући да се "враћају", као и да су до сада били преокупирани на неким другим подручјима, укључујући Француску, Немачку и Британију.

Подсетимо, пре две године Србија, али и остале балканске земље често навођени као могућа мета џихадиста. У јулу 2015. године у видео снимку "Ми смо исламски хилафет - касида" као почетна мета исламских терориста означена је Србија, а за њом следе и остале земље Балкана.

(Блиц)…

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

МА БРАВО

08.06.2017 12:46

САД МИ ТРБАМО БИТИ ЗАДОВОЉНИ,ОВАКО ЈАДНИ,БИЈЕДНИ И ОД СОПСТВЕНИХ ПОЛИТИЦАРА ОПЉАЦКАНИ И ПОНИЗАЕНИ,СТО НАС ТЕРОРИСТИ НЕЦЕ ЈОС УБИЈАТИ. ДИВНА ВУЈЕСТ КОЈА ИМА ЗА НАМЈЕРУ СКРЕТАЊЕ ПАЗЊЕ И СИЈАЊЕ СТРАХА,ЛИЦИ КАО ДА СУ ВИЈЕСТ ПИСАЛИ ДОДИК,ЦОВИЦ,БАКИР,ВУЦИЦ И ОНИ КЛЕПТОМАНИ ИЗ МАКЕДОНИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АКО ЈЕ ТАКО

08.06.2017 13:04

АКО ЈЕ ТАКО ОНДА ПОД ХИТНО МОРАМО ОБУСТАВИТИ СВЕ ИСТРАГЕ ВЕЗАНЕ ЗА ПОЛИТИЦКИ КРИМИНАЛ А НАРОЦИТО ПРАЊЕ НОВЦА. ЗБОГ ОВЕ ВИЈЕСТИ МОРАМО ОБРАТИТИ ПАЗЊУ НА БЛИСКИ ИСТОК И КРЕТАЊЕ ТЕРОРИСТА БАР ЈЕДУ ДЕЦЕНИЈУ ДОК НЕ ЗАСТАРЕ КРИВИЦНА ДЈЕЛА.

Name

милос

08.06.2017 12:46

Скини ту маску и додји до мене да попијемо по пиво ! Сав се тресем од страхс !ноге ми дрхте ко и теби

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУТИН

08.06.2017 12:48

СПАСИБА, СПАСИБА, СЕМ ПРИХАДИТЕ ТОВАРИШЋИ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

гоатловерс

08.06.2017 13:39

Ако додју хоце ли прво да попију сокиц код браце у Сарајеву, или це одмах кренути да убијају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@гоатловерс

08.06.2017 16:16

Ако се успореди њихов начин кукавичког ратовања, прије ће свратити на пиву код браће им у Хааг. И једни и други смију само на ненаоружане цивиле...

Name

сваста

08.06.2017 15:33

Ови су заратовали са цитавим свијетом.

ОДГОВОРИТЕ