Ријана без бруса на НБА финалу

Многи љубитељи НБА лиге с нестрпљењем су чекали прву утакмицу НБА финала и почетак трилогије у борби за прстен између Голден Стејта и Кливленда, који се трећу годину узастопно састају у финалима.

Свијет 02.06.2017 | 12:40
Ријана без бруса на НБА финалу
Међу многим познатим лицима из света шоубизниса била је и једна од најпопуларнијих певачица света, Ријана. Она је велики фан Леброна Џејмса, а овога пута је била у језгру фанова Голден Стејта у Оракл Арени.

Меч је гледала из првог реда поред паркета у секси мајици, испод које очигледно није имала брус, па је била под будним оком фотографа, који су желели да ухвате што изазовнију позу певачице, а у томе су очигледно и успели.

Голден Стејт је у првој утакмици разнео актуелне шампионе са 113:91, уз врхунске партије Дурента и Карија. Дурент је на крају постигао 38 поена, а после једне тројке имао је и необичан дуел са Ријаном. Окренуо се ка њој, јер је дао кош са позиције на којој је она седела, и гледао је неколико секунди, након што је отишао на своју страну.

Интересантно је да је и Ријана ометала Дурента током једног извођења слободних бацања, када му је викала ”цигла” пре шута. Очигледно јој то није заборавио и убрзо је уследила освета Дурента након тројке у њеној близини.

После меча Дурент није желео да претерано коментарише ту ситуацију, рекао је чак и да се уопште не сећа да је то урадио.

Затим се умешао и Стеф Кари и рекао Дуренту да не улази у замку и даље коментарише ту ситуацију.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

крко

02.06.2017 11:34

Брале јес добра... уффффффффф

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладолизац

02.06.2017 12:17

ма као мемерлада са медом ицоколада прелив сад поцети па до сутра у подне без паузе ма ко издрзи

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

02.06.2017 13:22

Ајд се кладимо ко не би издржо.

Name

Ех

02.06.2017 15:04

Тема овог дана, без бруса Ријана...

Name

Фуско

03.06.2017 09:40

Е моје будалетине палите се на то црнацко ГО.НО да видиш код мене комшинице једре па јос невина а кад хода ко газела сва утегнуту а из њедара мирисе чистоћа то је риба 18 љета оца ми три пута га бацам на дан због ње а ова ваша ни да ми се диг..

ОДГОВОРИТЕ