Rijana bez brusa na NBA finalu

Mnogi ljubitelji NBA lige s nestrpljenjem su čekali prvu utakmicu NBA finala i početak trilogije u borbi za prsten između Golden Stejta i Klivlenda, koji se treću godinu uzastopno sastaju u finalima.

Svijet 02.06.2017 | 12:40
Rijana bez brusa na NBA finalu
Među mnogim poznatim licima iz sveta šoubiznisa bila je i jedna od najpopularnijih pevačica sveta, Rijana. Ona je veliki fan Lebrona Džejmsa, a ovoga puta je bila u jezgru fanova Golden Stejta u Orakl Areni.

Meč je gledala iz prvog reda pored parketa u seksi majici, ispod koje očigledno nije imala brus, pa je bila pod budnim okom fotografa, koji su želeli da uhvate što izazovniju pozu pevačice, a u tome su očigledno i uspeli.

Golden Stejt je u prvoj utakmici razneo aktuelne šampione sa 113:91, uz vrhunske partije Durenta i Karija. Durent je na kraju postigao 38 poena, a posle jedne trojke imao je i neobičan duel sa Rijanom. Okrenuo se ka njoj, jer je dao koš sa pozicije na kojoj je ona sedela, i gledao je nekoliko sekundi, nakon što je otišao na svoju stranu.

Interesantno je da je i Rijana ometala Durenta tokom jednog izvođenja slobodnih bacanja, kada mu je vikala ”cigla” pre šuta. Očigledno joj to nije zaboravio i ubrzo je usledila osveta Durenta nakon trojke u njenoj blizini.

Posle meča Durent nije želeo da preterano komentariše tu situaciju, rekao je čak i da se uopšte ne seća da je to uradio.

Zatim se umešao i Stef Kari i rekao Durentu da ne ulazi u zamku i dalje komentariše tu situaciju.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

krko

02.06.2017 11:34

Brale jes dobra... ufffffffff

ODGOVORITE
Name

Sladolizac

02.06.2017 12:17

ma kao memerlada sa medom icokolada preliv sad poceti pa do sutra u podne bez pauze ma ko izdrzi

ODGOVORITE
Name

BL

02.06.2017 13:22

Ajd se kladimo ko ne bi izdržo.

Name

Eh

02.06.2017 15:04

Tema ovog dana, bez brusa Rijana...

Name

Fusko

03.06.2017 09:40

E moje budaletine palite se na to crnacko GO.NO da vidiš kod mene komšinice jedre pa jos nevina a kad hoda ko gazela sva utegnutu a iz njedara mirise čistoća to je riba 18 ljeta oca mi tri puta ga bacam na dan zbog nje a ova vaša ni da mi se dig..

ODGOVORITE