Још један клуб из Примере хоће Немању Гудеља!

Севиља и Хамбургер добили конкуренцију.

Фудбал 08.12.2016 | 11:00
Још један клуб из Примере хоће Немању Гудеља!
Док тренира са Б тимом и с нестрпљењем чека почетак јануарског прелазног рока,Немања Гудељ постаје све занимљивија тема на европској фудбалској пијаци. У Ајаксу су га прецртали, чекају понуде за јануарски трансфер и надају се да ће све бити решено без компликованих преговора. Сада се појавио још један кандидат  за довођење српског репрезентативца Реал Сосиједад.

Прво је интерес показала Севиља која је Гудеља снимала још док је играо за Бреду. Андалужани су после сукоба Гудеља и Ајакса обновили интерес и са пажњом чекају коју ће цену поставити Ајакс. Потом је удицу загризао и Хамбургер, што није случајно с обзиром да је Гудељов менаџер Владо Лемић често пословао са овим немачким клубом.

А судећи према писању локалних медија у Баскији, сада је Реал Сосиједад показао интерес да доведе српског репрезентативца. Клуб из Сан Себастијана је сјајно отворио сезону, шести је на табели и тренер Сакристан је стекао довољно кредита код управе да му испуне неку жељу у зимском прелазном року.

У везном реду Реал Сосиједада су незамењиви Зурутуза, Иљараменди и Ћаби Пријето, али је јасно да тројица фудбалера не могу да изнесу целу сезону на плећима и да им је потребна помоћ. Алтернативе са клупе попут Гранера или Парда су разочарале, а очекује се даГранеро у јануару напусти клуб.  Гудељ би био свежа крв за баскијски клуб у покушају да се домогне палсман у Европу, али питање је дали би он пристао да иде тамо где ће опет морати да се гречвито бори за место у стартних 11, с обзиром да је због тога и испао проблем у Ајаксу...  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар