Još jedan klub iz Primere hoće Nemanju Gudelja!

Sevilja i Hamburger dobili konkurenciju.

Fudbal 08.12.2016 | 11:00
Još jedan klub iz Primere hoće Nemanju Gudelja!
Dok trenira sa B timom i s nestrpljenjem čeka početak januarskog prelaznog roka,Nemanja Gudelj postaje sve zanimljivija tema na evropskoj fudbalskoj pijaci. U Ajaksu su ga precrtali, čekaju ponude za januarski transfer i nadaju se da će sve biti rešeno bez komplikovanih pregovora. Sada se pojavio još jedan kandidat  za dovođenje srpskog reprezentativca Real Sosijedad.

Prvo je interes pokazala Sevilja koja je Gudelja snimala još dok je igrao za Bredu. Andalužani su posle sukoba Gudelja i Ajaksa obnovili interes i sa pažnjom čekaju koju će cenu postaviti Ajaks. Potom je udicu zagrizao i Hamburger, što nije slučajno s obzirom da je Gudeljov menadžer Vlado Lemić često poslovao sa ovim nemačkim klubom.

A sudeći prema pisanju lokalnih medija u Baskiji, sada je Real Sosijedad pokazao interes da dovede srpskog reprezentativca. Klub iz San Sebastijana je sjajno otvorio sezonu, šesti je na tabeli i trener Sakristan je stekao dovoljno kredita kod uprave da mu ispune neku želju u zimskom prelaznom roku.

U veznom redu Real Sosijedada su nezamenjivi Zurutuza, Iljaramendi i Ćabi Prijeto, ali je jasno da trojica fudbalera ne mogu da iznesu celu sezonu na plećima i da im je potrebna pomoć. Alternative sa klupe poput Granera ili Parda su razočarale, a očekuje se daGranero u januaru napusti klub.  Gudelj bi bio sveža krv za baskijski klub u pokušaju da se domogne palsman u Evropu, ali pitanje je dali bi on pristao da ide tamo gde će opet morati da se grečvito bori za mesto u startnih 11, s obzirom da je zbog toga i ispao problem u Ajaksu...  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar