Terzić: Zvezdini zahtjevi najviši, cilj dupla kruna

- Zvezdini zahtevi su najviši, cilj je dupla kruna. Ko nije spreman da se nosi sa tim pritiskom nije za crveno-beli dres, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na početku priprema za prolećni deo sezone.

Fudbal 10.01.2024 | 11:45
Terzić: Zvezdini zahtjevi najviši, cilj dupla kruna
 
 
"Imamo prevelik broj igrača, Vladan Milojević je napravio spisak želja, ali ne određujemo mi ko će otići, a ko ostati, nego tržište", istakao je Terzić.
 
Zvezda živi od transfera igrača i od UEFA bonusa, plus ulaznice.
 
"Nećemo dovoditi levog beka, Mijatović i Nedeljković su poslednji koji su na prodaju, ali tržište će odrediti. Videćemo za Sremčevića, pokušaćemo da oslobodimo spisak igrača, ali zaključak je da ne može da ode niko čiji bi odlazak ugrozio osvajanje titule, a to je recimo
 
Mirko Ivanić za koga smo dobili ponudu od šest miliona evra. Milojević je tražio da Ndiaje ostane, ali prelazni rok je živa stvar", naglasio je Terzić i otkrio da se nije razgovaralo o povratku Milana Borjana.
 
Zvezda trenutno nema nijedan ugovor sa državnom kompanijom, a u junu ističe ugovor sa Gaspromom.
 
"Deset godina smo sa našom ruskom braćom, oni prolaze kroz teške trenutke, ali uvek su tu bili za nas i siguran sam da ćemo produžiti ugovor", poručio je Terzić.
 
On je prethodno u razgovoru sa igračima u svlačionici rekao da su najplaćeniji i da je titula pod obavezno i još jednom ponovio da će on da ode ako Zvezda ne bude šampion 
 
"Vidite šta ćete i kako ćete, ne budemo li šampioni. Najjači smo, najkvalitetniji, imamo najbolje uslove, najplaćeniji ste. Sve osim titule, ne dolazi u obzir. Verujem u vas, samo zdravlje da vas posluži, slušajte šefa kao u prošlom mandatu. Svi morate da se stavite samo u funkciju titule", zaključio je Terzić i potom novinarima rekao da očekuje osvajanje titule jer je Zvezda jača kd Partizana i podsetio na "kladioničarske kvote" uoči prethodnog derbija, koji je, kako je naveo, prilično nesrećno izgubljen.
 
(Tanjug) Foto:Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Србо

10.01.2024 15:55

Све је уништено па и спорт само криминал и криминалци напредују.

ODGOVORITE
Name

И овај нешто прича

10.01.2024 16:13

Побегао у ЦГ од суда и са доласком АВ ево га опет ту да просипа шупље. Србија земља чуда ал правих.

ODGOVORITE