Бијељина: Признао да је запалио 4 куће за дан

Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина ухапсили су Д.Л.(1996) из Бијељине због постојању основа сумње да је починио кривично дјело ''паљевина''.

Република Српска 24.11.2016 | 15:27
Бијељина: Признао да је запалио 4 куће за дан
Наиме, пријављени Д.Л. је 22.11.2016. године у временском периоду од 20 до 21.30 у улицама Срспке војске, Софке Николић и Жртава фашистичког терора у Бијељини запалио три напуштене породичне куће. "

Пријављени је улазио у напуштене куће и упаљачем изазивао отворени пламен унутар објеката, на начин што је палио намјештај, платна и тканине које је налазио унутар објеката, након чега се је удаљавао у непознатом правцу", наводи се у саопштењу ЦЈБ Бијељина.

Даље, исти је и јуче, 23.11. око 18,00 часова на исти начин у улици Бранка Ћопића у Бијељини запалио напуштену кућу која је у потпуности изгорила.

"Током криминалистичке обраде лице Д.Л. је у потпуности признао и описао начин извршења наведених кривичних дјела", наводи се у саопштењу.

Захваљујући брзом и ефикасном раду полицијских службеника Полицијске станице Бијељина, лишен је слободе извршилац кривичног дјела "паљевина'' и на овај начин спријечено даље уништавање и разарање имовине грађана.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар