Bijeljina: Priznao da je zapalio 4 kuće za dan

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina uhapsili su D.L.(1996) iz Bijeljine zbog postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo ''paljevina''.

Republika Srpska 24.11.2016 | 15:27
Bijeljina: Priznao da je zapalio 4 kuće za dan
Naime, prijavljeni D.L. je 22.11.2016. godine u vremenskom periodu od 20 do 21.30 u ulicama Srspke vojske, Sofke Nikolić i Žrtava fašističkog terora u Bijeljini zapalio tri napuštene porodične kuće. "

Prijavljeni je ulazio u napuštene kuće i upaljačem izazivao otvoreni plamen unutar objekata, na način što je palio namještaj, platna i tkanine koje je nalazio unutar objekata, nakon čega se je udaljavao u nepoznatom pravcu", navodi se u saopštenju CJB Bijeljina.

Dalje, isti je i juče, 23.11. oko 18,00 časova na isti način u ulici Branka Ćopića u Bijeljini zapalio napuštenu kuću koja je u potpunosti izgorila.

"Tokom kriminalističke obrade lice D.L. je u potpunosti priznao i opisao način izvršenja navedenih krivičnih djela", navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući brzom i efikasnom radu policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina, lišen je slobode izvršilac krivičnog djela "paljevina'' i na ovaj način spriječeno dalje uništavanje i razaranje imovine građana.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar