Туча на бензинској пумпи у Дворовима

Полицијској станици Бијељина ИИ , обратио се радник бензинске пумпе у Дворовима који је око 02.00 часа пријавио да је дошло до туче између четири лица у објекту пумпе.

Република Српска 24.11.2016 | 14:05
Туча на бензинској пумпи у Дворовима
"У 02.20 часова, ПС Бијељина 2, од стране љекара пријављено је, да је на одјељење Хитне помоћи Дома здравља Бијељини, примљено лице Б.Д. са повредама нанесеним оштрим предметом.

Полицијски службеници су изашли на лице мјеста те су на бензинској пумпи затекли лице С.Т. који је изјавио да су га физички напала три лица и то: Б.Д., А.Ј. и Б.М., сви из Амајлија, те да је у одбрани маказама посјекао једног од та три лица", рекла је Александра Симојловић, портпарол ЦЈБ Бијељина. 

Од стране дежурног љекара код лица Б.Д. констатоване су лакше тјелесне повреде, а полицијски службеници су лишили слободе три лица Б.Д., А.Ј. и С.Т.   

О свему је упознат дежурни тужилац, који је наложио да се лица прекршајно санкционишу, након чега су А.Ј. и Б.Д. уручени прекршајни налози због нарушавања члана  12. (туча и физички напад) Закона о јавном реду и миру.

Извор: ИнфоБН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

24.11.2016 13:51

ОД САДА СЕ ЗОВУ ВОДЕНЕ ПУМПЕ ЈЕР СЕ У ЦИСТЕРНАМА ЗА ПЛИН ПРЕВОЗИ ВОДА........ ЛУКАЧУ ПОДНЕСИ ОСТАВКУ, ТИ СИ БИТАН НИЈЕ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

24.11.2016 14:00

Брука И срамота празне цистерне или вода залосно .То само код нас пролази нигдје висе