Tuča na benzinskoj pumpi u Dvorovima

Policijskoj stanici Bijeljina II , obratio se radnik benzinske pumpe u Dvorovima koji je oko 02.00 časa prijavio da je došlo do tuče između četiri lica u objektu pumpe.

Republika Srpska 24.11.2016 | 14:05
Tuča na benzinskoj pumpi u Dvorovima
"U 02.20 časova, PS Bijeljina 2, od strane ljekara prijavljeno je, da je na odjeljenje Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljini, primljeno lice B.D. sa povredama nanesenim oštrim predmetom.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta te su na benzinskoj pumpi zatekli lice S.T. koji je izjavio da su ga fizički napala tri lica i to: B.D., A.J. i B.M., svi iz Amajlija, te da je u odbrani makazama posjekao jednog od ta tri lica", rekla je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina. 

Od strane dežurnog ljekara kod lica B.D. konstatovane su lakše tjelesne povrede, a policijski službenici su lišili slobode tri lica B.D., A.J. i S.T.   

O svemu je upoznat dežurni tužilac, koji je naložio da se lica prekršajno sankcionišu, nakon čega su A.J. i B.D. uručeni prekršajni nalozi zbog narušavanja člana  12. (tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru.

Izvor: InfoBN

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

24.11.2016 14:51

OD SADA SE ZOVU VODENE PUMPE JER SE U CISTERNAMA ZA PLIN PREVOZI VODA........ LUKAČU PODNESI OSTAVKU, TI SI BITAN NIJE BAJA.

ODGOVORITE
Name

AR

24.11.2016 15:00

Bruka I sramota prazne cisterne ili voda zalosno .To samo kod nas prolazi nigdje vise