Повремене обуставе на путу Добој - Тузла

На путном правцу Добој-Тузла, код тунела према Станић Ријеци и на раскрсници прије тунела, од 12.00 до 17.00 часова доћи ће до повремених обустава саобраћаја због извођења минерских радова, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Република Српска 24.11.2016 | 09:20
Повремене обуставе на путу Добој - Тузла
На магистралном путу М-14.1, дионица Вршани-Бијељина, због санације коловоза, од 7.00 до 15.00 часова возила ће бити пропуштана наизмјенично.

Ради извођења минерских радова на магистралном путу Бањалука-Црна Ријека, од 14.00 до 14.30 часова доћи ће до привремене обуставе саобраћаја.

Са циљем безбједног саобраћања на ауто-путу "9. јануар", успостављен је посебан режим саобраћања код петљи "Прњавор" и "Јоховац", као и на регионалном путу Р-474 и магистралном М-17.

Због бушења и минирања терена на магистралном путу М-5, на дионици Рогатица-Устипрача у мјесту Дуб доћи ће до повремене обуставе саобраћаја у трајању од 5 до 15 минута. Саобраћај ће бити обустављан од 9.00 до 10.00 и од 14.00 до 17.00 часова.

На регионалном путу Карановац-Кнежево, у мјесту Љубачево, возила због активираног клизишта саобраћају наизмјенично једном траком.

Због реконструкције и санације градске водоводне мреже општине Котор Варош, на магистралном путу М-4, дионица Челинац-Котор Варош, и на дионици Котор Варош-Ободник, режим саобраћања биће измијењен, а радови ће трајати до 31. децембра.

До повремене обуставе саобраћања због деминирања долазиће и на регионалном путу Сапна-Каракај-Зворник у мјесту Засеок, од 8.00 до 16.00 часова. Возила ће бити пропуштана на сваких 15 минута, а обуставе ће трајати пола сата.

На регионалном путу Котор Варош-Митровићи, због реконструкције и санације градске водоводне мреже, измијењен је режим саобраћања.

На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ /Шћепан Поље/ забрањено је саобраћање за сва возила тежа од 16 тона.

На регионалном путу Р-454, дионица Братунац 3-Дрињача, и даље је на снази забрана проласка за теретна возила тежа од три и по тоне и аутобусе класе М3, док се забрана не односи аутобусе превозника "Дринатранс" Зворник.

У већем дијелу Федерације БиХ возила саобраћају по претежно сувом и мјестимично влажном коловозу, док магла смањује видљивост у котлинама и уз ријечне токове.

На магистралном путу Шићки-Брод-Сребреник, код мјеста Потпећ, због минерских радова од 11.00 до 15.00 часова могу се очекивати краће обуставе саобраћања.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Коментари / 0

Оставите коментар