Povremene obustave na putu Doboj - Tuzla

Na putnom pravcu Doboj-Tuzla, kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije tunela, od 12.00 do 17.00 časova doći će do povremenih obustava saobraćaja zbog izvođenja minerskih radova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Republika Srpska 24.11.2016 | 09:20
Povremene obustave na putu Doboj - Tuzla
Na magistralnom putu M-14.1, dionica Vršani-Bijeljina, zbog sanacije kolovoza, od 7.00 do 15.00 časova vozila će biti propuštana naizmjenično.

Radi izvođenja minerskih radova na magistralnom putu Banjaluka-Crna Rijeka, od 14.00 do 14.30 časova doći će do privremene obustave saobraćaja.

Sa ciljem bezbjednog saobraćanja na auto-putu "9. januar", uspostavljen je poseban režim saobraćanja kod petlji "Prnjavor" i "Johovac", kao i na regionalnom putu R-474 i magistralnom M-17.

Zbog bušenja i miniranja terena na magistralnom putu M-5, na dionici Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub doći će do povremene obustave saobraćaja u trajanju od 5 do 15 minuta. Saobraćaj će biti obustavljan od 9.00 do 10.00 i od 14.00 do 17.00 časova.

Na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, u mjestu Ljubačevo, vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

Zbog rekonstrukcije i sanacije gradske vodovodne mreže opštine Kotor Varoš, na magistralnom putu M-4, dionica Čelinac-Kotor Varoš, i na dionici Kotor Varoš-Obodnik, režim saobraćanja biće izmijenjen, a radovi će trajati do 31. decembra.

Do povremene obustave saobraćanja zbog deminiranja dolaziće i na regionalnom putu Sapna-Karakaj-Zvornik u mjestu Zaseok, od 8.00 do 16.00 časova. Vozila će biti propuštana na svakih 15 minuta, a obustave će trajati pola sata.

Na regionalnom putu Kotor Varoš-Mitrovići, zbog rekonstrukcije i sanacije gradske vodovodne mreže, izmijenjen je režim saobraćanja.

Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/CG /Šćepan Polje/ zabranjeno je saobraćanje za sva vozila teža od 16 tona.

Na regionalnom putu R-454, dionica Bratunac 3-Drinjača, i dalje je na snazi zabrana prolaska za teretna vozila teža od tri i po tone i autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi autobuse prevoznika "Drinatrans" Zvornik.

U većem dijelu Federacije BiH vozila saobraćaju po pretežno suvom i mjestimično vlažnom kolovozu, dok magla smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove.

Na magistralnom putu Šićki-Brod-Srebrenik, kod mjesta Potpeć, zbog minerskih radova od 11.00 do 15.00 časova mogu se očekivati kraće obustave saobraćanja.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Komentari / 0

Ostavite komentar