СДС Бијељина: Пораз једне квази политике

Упркос чињенице да је дефинитивно јасно ко је побједник, а ко губитник протеклих избора у Бијељини појединци и неке политичке странке не престају збуњивати грађане. Та прича о поштењу и крађи на изборима само једном блиц провјером показала је заправо ко је ко.

Република Српска 08.11.2016 | 13:09
СДС Бијељина: Пораз једне квази политике
На том бирачком мјесту у Амајлијама ови „успјешни“ и „поштени“ не само да су подкрадали политичке противнике него и своје кандидате.

Може се предпоставити шта би се све показало да је било више таквих провјера. И они данас говоре о политичкој корупцији, о личним интересима.

Једна тзв. успјешна странка која се тако помпезно и агресивно појавила уочи ових избора потпуно је урушена изнутра а њен лидер „у покушају“ окончао своју каријеру у новом политичком руху.

Српска демократска странка као државотворна и одговорна странка према грађанима и даље развија политичке  стандарде добре сарадње са свима који интересе народа и грађана стављају испред страначких и личних.

СДС такође исказује спремност на сарадњу са институцијама на свим нивоима власти ако је то у општем интересу.

Тај прицнцип широких коалиција, подјеле власти и одговорности СДС поштује као битну карактеристику политике и демократије у вишепартијском систему.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ГО СДС БИЈЕЉИНА