SDS Bijeljina: Poraz jedne kvazi politike

Uprkos činjenice da je definitivno jasno ko je pobjednik, a ko gubitnik proteklih izbora u Bijeljini pojedinci i neke političke stranke ne prestaju zbunjivati građane. Ta priča o poštenju i krađi na izborima samo jednom blic provjerom pokazala je zapravo ko je ko.

Republika Srpska 08.11.2016 | 13:09
SDS Bijeljina: Poraz jedne kvazi politike
Na tom biračkom mjestu u Amajlijama ovi „uspješni“ i „pošteni“ ne samo da su podkradali političke protivnike nego i svoje kandidate.

Može se predpostaviti šta bi se sve pokazalo da je bilo više takvih provjera. I oni danas govore o političkoj korupciji, o ličnim interesima.

Jedna tzv. uspješna stranka koja se tako pompezno i agresivno pojavila uoči ovih izbora potpuno je urušena iznutra a njen lider „u pokušaju“ okončao svoju karijeru u novom političkom ruhu.

Srpska demokratska stranka kao državotvorna i odgovorna stranka prema građanima i dalje razvija političke  standarde dobre saradnje sa svima koji interese naroda i građana stavljaju ispred stranačkih i ličnih.

SDS takođe iskazuje spremnost na saradnju sa institucijama na svim nivoima vlasti ako je to u opštem interesu.

Taj pricncip širokih koalicija, podjele vlasti i odgovornosti SDS poštuje kao bitnu karakteristiku politike i demokratije u višepartijskom sistemu.

INFORMATIVNA SLUŽBA GO SDS BIJELJINA