Анђелинина тајна секс листа Илумината

„Секс листа“ коју је Анђелина Џоли саставила деведесетих година прошлог века, објављена је од стране исте особе која је прошлог месеца објавила снимак ове холивудске звезде како описује ужасавајуће ритуале у којима је учествовала на почетку своје каријере.

Свијет 19.10.2016 | 10:25
Анђелинина тајна секс листа Илумината
Листа садржи имена славних личности попут Тома Круза, Никол Кидмен, Чарлија Шина и Џонија Депа.

Иза већине имена налазе се бројеви од 1 до 10, некакав код који користи слова в, п, б, х, е, о и г, али и нажврљане коментаре.

Прошлог месеца се појавио запањујући снимак на коме двадесеттрогодишња Анђелина Џоли открива своја искуства у тајним ритуалима Илумината.Једна од пријатељица Џолијеве је навела и да она поседује невероватну колекцију компромитујућих фотографија славних личности, те да се многи плаше да би ове фотографије следеће могле да исцуре у јавност.

Џолијева на снимку описује како славне личности за улазак у ред Илумината морају да пролазе кроз ритуал током ког бивају везани, силовани и мучени од стране осталих чланова.Она је напоменула и да је убила змију као жртву и да је истетовирана као део ритуала придруживања. Познато је да многи чланови Илумината имају тетоваже јер је то начин поклањања крви Сотони.

Дуго се већ прича да холивудске звезде и остале славне личности морају да се прикључе овом тајном друштву како би успели у својој каријери и догурали до врха, а Анђелина је навела да је охрабрила друге славне личности да прођу кроз обред придруживања.

Нову „секс листу“ је објавио исти извор који је прошлог месеца објавио снимак, те се намеће питање да ли је Анђелина Џоли учествовала у бројним холивудским оргијама као што неки извори тврде.

Wебтрибуне.рс

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Раде

19.10.2016 10:40

Незнам што не оптужи србе за силовања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

19.10.2016 11:56

Некад си паметнији кад сутис?

Name

Креле

19.10.2016 12:35

Научи се Раде писати ... па онда коментариши.

Name

неко

19.10.2016 12:55

Ја мислим да је и зато Додик крив. хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трт

19.10.2016 14:15

Не него Бакир.

Name

Дјуле босанско

19.10.2016 13:11

Раде је дао прави коментар,а ви одмах нашли правописну грашку.Јесте много важно да се пише правилно али важније је шта је мислио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето,

19.10.2016 14:45

Испаде дјуле, попут муле...

Name

y

19.10.2016 18:01

Раде је клинац који не зна ста хоце. Бобрко је он све.

Name

МИХАИЛО МИКИЦ

19.10.2016 22:35

Ста сте мислили? Да се принцесс таме постаје постењем? Не БРАЦО моја. Принцеза таме се постаје развратом кроз сексyалне оргије и блуд!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оwен565

13.11.2020 02:33

Моје свједочење о томе како сам постао члан Илумината. Желим обавијестити људе који се желе придружити великом просвјетљеном, о томе како ми је помогао сјајни члан Илумината. Зове се господин Фелиx. Помаже ми да вратим свој живот из фазе смрти. након отпуштања отприлике 5 година и шест мјесеци. Након што су их преварили толики чланови Илумината. Био сам безнадан, финанцијски пропао тијеком свих тих година. Али једног дана, док сам прегледавао Интернет, наишао сам на мјесто члана Великих Илумината, господина Фелиxа, рекавши да чланом великих Илумината можете бити познати, богати и успјешни у животу, одмах кад сам контактирао и Све сам му објаснио, он ми је препоручио и помогао, а ја плаћам образац за регистрацију чланства који ће се користити за моју иницијацију, а ја сам био инициран за велики свјетски поредак Илумината. Послије су ми дали све смјернице и рекли да су сви нови чланови награђени новчаним износом од 1.000.000 америчких долара након иницијације. Уз помоћ г. Фелиxа. Инициран сам у потпуности као потпуни члан Илумината. Ако прије нисте успјели доћи до превараната или ако први пут тражите некога тко ће вам помоћи да постанете члан, мој савјет је да пробате господина Фелиxа. Он је ваша најбоља шанса да постанете оно што желите за свој будући живот, контактирајте га е-поштом: фелиxморганиллуминати@гмаил.цом или WхатсАпп +2348056051569.

ОДГОВОРИТЕ