Грујић се повредио пред старт Премијер лиге!

Српски фудбалер принудно напустио меч против Мајнца. Није познато колико ће одсуствовати са терена...

Фудбал 07.08.2016 | 19:30
Грујић се повредио пред старт Премијер лиге!
Велика штета за Марка Грујића!

Талентовани српски везиста одиграо је сјајно на припремама свог новог клуба Ливерпула и са три гола се наметнуо Јиргену Клопу пред почетак Премијер лиге, али ће изгледа пропустити старт сезоне.

Он је у јучерашњем мечу против Барселоне одиграо друго полувреме и у надокнади времена уписао свој нови погодак у дресу "редса", а већ у недељу је почео последњи пријатељски меч Ливерпула против Мајнца, али је због повреде морао из игре већ у 36. минуту.

Да ли је мали одмор између два меча (није прошло ни 24 сата од претходне утакмице) утицао на то да Марко Грујић тако рано заврши свој меч против некадашњег клуба Јирген Клопа - није познато, али је јасно да ће он пропустити почетак Премијер лиге јер због повреде зглоба десне ноге није могао да настави утакмицу.

Само неколико секунди пре него што је сео на траву и затражио измену, Грујић је свом саиграчу Дивоку Оригију створио најбољу шансу на мечу, одличном лоптом у простор.

Србин је на мечу против Челсија већ био доживео потрес мозга, због чега је пропустио неколико припремних мечева, а за сада није познато колико је озбиљна повреда зглоба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар