Најбољи трикови за Фацебоок Мессенгер

Фацебоок је недавно објавио да ову апликацију на месечном нивоу активно користи 800 милиона људи. Међутим, претпостављамо да је велика већина корисника користи само за дописивање, а апликација може да понуди много више.

Информационе технологије 02.03.2016 | 11:26
Најбољи трикови за Фацебоок Мессенгер

У протеклих годину дана Мессенгер је показао да жели да буде апликација која вам неће служити само за дописивање. Након толико много ажурирања, можда вам је промакла нека добра опција.

Сајт Масхабле саставио је листу кул трикова који ће вам помоћи да из апликације извучете оно најбоље.

Мессенгер има свој wеб-сајт. За разлику од две различите мобилне апликације, два различита wеб-сајта су логична. На пример, можете да се дописујете а да вас вести из вашег Тимелинеа не ометају. Интерфејс је минималан и чист, сличан интерфејсу апликације.

Не треба вам Фацебоок налог да бисте користили Мессенгер. Било ко са бројем телефона може приступити Мессенгеру и његовим опцијама, чак иако нема Фацебоок налог. Све што треба да урадите је да инсталирате апликацију и кликнете на Нот он Фацебоок тастер.

“Окачите” групну конверзацију веома лако. Уколико се стално дописујете са групом људи, конверзацију можете окачити како би увек била на првој позицији. Кликните на Гроупс тастер и видећете Пин дугме у горњем левом углу. Можете одабрати конверзацију коју желите да додате, а можете јој доделити и име. Групи можете додати и фотографију кликом на камера тастер.

Искључите нотификације. Одређеној конверзацији можете искључити нотификације кликом на име на почетку поруке. У падајућем менију можете одабрати колико дуго желите да нотификације буду искључене – 15 минута, један сат, 8 сати, итд. Такође, нотификације можете искључити у потпуности.

Слање фотографија на којима се налазе ваши пријатељи. Пхото Магиц опција користи препознавање лица и помаже вам да лакше пошаљете фотографије вашим пријатељима. Када је опција укључена, уколико апликација на вашим фотографијама препозна неког од ваших пријатеља, питаће вас да аутоматски проследи те фотографије пријатељима које је препознала.

Пошаљите вашу тренутну локацију. Можете послати вашу или било коју другу локацију. Кликните на Море икону, затим на лоцатион. Потражите локацију која вас интересује и проследите је.

Можете да шаљете ГИФ фотке. Кликните на Море дугме и видећете листу других апликација које можете да инсталирате. Видјећете ГИПХY као опцију, кликните на Инсталл тастер. Када инсталирате апликацију, можете одабрати ГИФ икону на дну конверзације како бисте претражили ГИФ слике.

Уредите поруке уз помоћ емотикона. Можете изменити изглед ваших порука. Кликните име пријатеља са којим се дописујете (или на инфо икону) како бисте видели додатне опције. Можете променити боју конверзације, емотиконе и слично.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар