Телеграм званично добио претплату, позната цијена

Након што је почетком мјесеца оснивач Телеграма Павел Дуров најавио Телеграм Премиум, популарна апликација за размјену порука је сада почела да нуди претплатничку верзију корисницима.

Информационе технологије 20.06.2022 | 15:51
Телеграм званично добио претплату, позната цијена

Телеграм Премиум корисницима нуди приступ додатним функцијама, по цијени од 4,99 долара мјесечно. Све функције, које стижу са претплатом су излистане на блогу Телеграма, а неке од битнијих укључују брже преузимање, могућност убацивања фајлова до 4ГБ и друго.

Премиум претплатници добијају и дуплиране опције за функције које су лимитиране за стандардне кориснике. Умјесто досадашњих 500 канала, претплатници могу да се придруже до 1000 канала.

Исто важи и за друге функције - претплатници могу да креирају 20 чет фолдера са 200 четова за сваки, могу да сачувају до 10 стикера, пинују до 10 четова и додају укупно четири налога у Телеграм, умјесто три. Премијум корисници добијају и могућност да креирају дужу биографију, са линком.

Додатне погодности, које стижу са претплатом, укључују и приступ библиотеци са Премиум стикерима, ексклузивне реакције са емотиконима и анимиране профилне фотографије. Ту је и пребацивање у текст за гласовне поруке, као и додатне алатке за управљање четом.

Вјероватно и могућност која многе привлачи да се претплаћују на сервисе, јесте да Телеграм Премиум претплата уклања спонзорисане поруке из јавних канала.

Телеграм Премиум стиже са великим бројем функција, од којих ће многе бити примамљиве сада већ веома великој бази Телеграм корисника, која сада броји више од 700 милиона људи.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар