Мари: Дијете ми је важније од тениса!

Енди Мари рекао је да му је рођење детета тренутно најважнија преокупација и да ће напустити турнир уколико то околности буду захтевале.

Тенис 19.01.2016 | 14:20
Мари: Дијете ми је важније од тениса!

Његова супруга Ким би требало да се породи током друге недеље Аустралијан опена, а Британац је узбуђен због велике животне промене.

"Дете ми је најважније и моја супргуга је битнија од тениског меча. Највише времена проводим размишљајући о свом детету. То је битна и узбудљива промена. То ће бити нешто ново за мене, а нова искуства су увек добра. Фокусиран сам када тренирам, али када сам ван тога, ситуација је дручаија“, рекао је Мари.

Пре 15 месеци Новак Ђоковић је постао отац, па у потпуности разуме ситуацију у којој се налази Мари.

„Рано је да се сада прича о финалу, али разумем позицију у којој је Мари. Имајући у виду те околности, наравно да га подржавам и слажем се са његовом одлуком. Урадио бих исто. И ја сам постао отац, пре скоро 15 месеци и потпуно разумем позицију у којој се он налази. Он јесте један од фаворита за трофеј у Мелбурну, али, опет - разуме Енди да постоје неки други приоритети у животу. Драго ми је да тако размишља", рекао је Новак Ђоковић.

Коментари / 0

Оставите коментар