Mari: Dijete mi je važnije od tenisa!

Endi Mari rekao je da mu je rođenje deteta trenutno najvažnija preokupacija i da će napustiti turnir ukoliko to okolnosti budu zahtevale.

Tenis 19.01.2016 | 14:20
Mari: Dijete mi je važnije od tenisa!

Njegova supruga Kim bi trebalo da se porodi tokom druge nedelje Australijan opena, a Britanac je uzbuđen zbog velike životne promene.

"Dete mi je najvažnije i moja suprguga je bitnija od teniskog meča. Najviše vremena provodim razmišljajući o svom detetu. To je bitna i uzbudljiva promena. To će biti nešto novo za mene, a nova iskustva su uvek dobra. Fokusiran sam kada treniram, ali kada sam van toga, situacija je dručaija“, rekao je Mari.

Pre 15 meseci Novak Đoković je postao otac, pa u potpunosti razume situaciju u kojoj se nalazi Mari.

„Rano je da se sada priča o finalu, ali razumem poziciju u kojoj je Mari. Imajući u vidu te okolnosti, naravno da ga podržavam i slažem se sa njegovom odlukom. Uradio bih isto. I ja sam postao otac, pre skoro 15 meseci i potpuno razumem poziciju u kojoj se on nalazi. On jeste jedan od favorita za trofej u Melburnu, ali, opet - razume Endi da postoje neki drugi prioriteti u životu. Drago mi je da tako razmišlja", rekao je Novak Đoković.

Komentari / 0

Ostavite komentar