Милан Лола Смиљанић тражи свој дио од Партизана!

Бивши фудбалер Партизана Милан Лола Смиљанић послао у клуб опомену пред тужбу због дуга од 108.000 евра. Постоји могућност да и други играчи затраже правду на суду.

Фудбал 23.11.2015 | 09:20
Милан Лола Смиљанић тражи свој дио од Партизана!

Иако је први човек Партизана Зоран Поповић колико јуче рекао да клуб редовно измирује текуће обавезе према запосленима, што значи и играчима, али и да постоје "репови" из претходних периода, није баш све тако добро по црно-беле.

Према писању листа "Спорт", бивши играч Партизана Милан Лола Смиљанић послао је у клуб опомену пред тужбу, тражећи исплату дуга од 108.000 евра.

Лист додаје да се Смиљанићу "нико не јавља на телефон, иако је био спреман на договор".

Такође, лист пише и да би клуб могао да се суочи са новим тужбама, ако до краја новембра, дакле у наредних десетак дана, не реши дуговања према играчима из претходног периода.

Рок за репрограм дуга истиче 30. новембра. Тај репрограм потписала је нова управа, а реч је о дуговима насталима за време претходне управе. Играчима се од раније дугују три плате, као и премије, а дуг досеже чак до времена када је на клупи био Израелац Аврам Грант!

Сваки од првотимаца је био потписник договора, тако да клуб сада треба да до краја новембра измири дуговања из претходног периода. У супротном, играчи су у могућности да судским путем затраже исплату дугова, па чак и раскид уговора.

Наравно, постоји могућност нових договора, ако су обе стране спремне на то.

Коментари / 0

Оставите коментар