Milan Lola Smiljanić traži svoj dio od Partizana!

Bivši fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić poslao u klub opomenu pred tužbu zbog duga od 108.000 evra. Postoji mogućnost da i drugi igrači zatraže pravdu na sudu.

Fudbal 23.11.2015 | 09:20
Milan Lola Smiljanić traži svoj dio od Partizana!

Iako je prvi čovek Partizana Zoran Popović koliko juče rekao da klub redovno izmiruje tekuće obaveze prema zaposlenima, što znači i igračima, ali i da postoje "repovi" iz prethodnih perioda, nije baš sve tako dobro po crno-bele.

Prema pisanju lista "Sport", bivši igrač Partizana Milan Lola Smiljanić poslao je u klub opomenu pred tužbu, tražeći isplatu duga od 108.000 evra.

List dodaje da se Smiljaniću "niko ne javlja na telefon, iako je bio spreman na dogovor".

Takođe, list piše i da bi klub mogao da se suoči sa novim tužbama, ako do kraja novembra, dakle u narednih desetak dana, ne reši dugovanja prema igračima iz prethodnog perioda.

Rok za reprogram duga ističe 30. novembra. Taj reprogram potpisala je nova uprava, a reč je o dugovima nastalima za vreme prethodne uprave. Igračima se od ranije duguju tri plate, kao i premije, a dug doseže čak do vremena kada je na klupi bio Izraelac Avram Grant!

Svaki od prvotimaca je bio potpisnik dogovora, tako da klub sada treba da do kraja novembra izmiri dugovanja iz prethodnog perioda. U suprotnom, igrači su u mogućnosti da sudskim putem zatraže isplatu dugova, pa čak i raskid ugovora.

Naravno, postoji mogućnost novih dogovora, ako su obe strane spremne na to.

Komentari / 0

Ostavite komentar