Ћале, а шта ћеш ако почне да навија за Челси?!

Клинац ће се, између осталог, звати и Милвол, што супруга није знала у почетку. Поставља се питање шта ће бити ако мали, када порасте, одлучи да навија за неки други клуб?

Фудбал 23.11.2015 | 08:40
Ћале, а шта ћеш ако почне да навија за Челси?!

"Жено, одох да упишем малог књигу рођених".

"Важи, драги..."

Отприлике овако је могао да изгледа разговор Мајка Блумфилда и његове супруге Кели. Међутим, када је заклети навијач култног лондонског клуба, Милвол, напустио кућу и кренуо где је кренуо, на уму је имао нешто другачији план од онога што се млади брачни пар првобитно договорио.

Овај до коске загрижени фан "лавова" из Јужног Лондона направио је малу измену у имену и додао: Бермондзи Милвол Ден.

Малиша је требало да добије име Ден, али је ћале додао и име дела града одакле је клуб, Бермондзи, као и име самог клуба, Милвол.

Кад се вратио кући све је подсећало на незаборавну епизоду "Мућки" када Тротерови сазнају да је Дел Бојев млађи брат заправо Родни Чарлтон Тротер!

"Ако Дејвид Бекам може да да сину име Бруклин, онда и ја могу мом Бермондзи! Ја једноставно волим Милвол и ово је добар начин да се и следећа генерација укључи на време", правдао се Мајк затеченој Кели, а преносе "Саутварк њуз".

Кели, после првобитног шока, прихватила је одлуку свог супруга.

"Мислим да чак и изгледа мало као Бермондзи...", рекла је.

Тако, чим се родио, Бермондзи Милвол Ден постао је тренд на Тwиттеру и завршио на свим страницама енглеских часописа, дневника, таблоида, портала...

Е, сад, замислите да се судбина поигра са Блумфилдовима и да мали Бермондзи Милвол Ден постане навијач неког другог од преко 200 лондонских клубова, а само на југу града Милвол има три велика локална ривала, Чарлтон, Кристал Палас и Вимблдон, мада су међу озлоглашеним навијачима "лавова" свакако најомраженији Челси и Вест Хем, с којима се ретко састају, јер су ова два клуба редовни учесници Премијер лиге, док је Милвол играо у највишем рангу енглеског фудбала само у сезонама 1988-89 и 1989-90.

Постоје филмови о томе с којим нестрпљењем навијачи Милвола ишчекују сваки жреб за ФА и Лига куп у нади да ће им "куглице" доделити управо Челси или Вест Хем.

Коментари / 0

Оставите коментар