Ćale, a šta ćeš ako počne da navija za Čelsi?!

Klinac će se, između ostalog, zvati i Milvol, što supruga nije znala u početku. Postavlja se pitanje šta će biti ako mali, kada poraste, odluči da navija za neki drugi klub?

Fudbal 23.11.2015 | 08:40
Ćale, a šta ćeš ako počne da navija za Čelsi?!

"Ženo, odoh da upišem malog knjigu rođenih".

"Važi, dragi..."

Otprilike ovako je mogao da izgleda razgovor Majka Blumfilda i njegove supruge Keli. Međutim, kada je zakleti navijač kultnog londonskog kluba, Milvol, napustio kuću i krenuo gde je krenuo, na umu je imao nešto drugačiji plan od onoga što se mladi bračni par prvobitno dogovorio.

Ovaj do koske zagriženi fan "lavova" iz Južnog Londona napravio je malu izmenu u imenu i dodao: Bermondzi Milvol Den.

Mališa je trebalo da dobije ime Den, ali je ćale dodao i ime dela grada odakle je klub, Bermondzi, kao i ime samog kluba, Milvol.

Kad se vratio kući sve je podsećalo na nezaboravnu epizodu "Mućki" kada Troterovi saznaju da je Del Bojev mlađi brat zapravo Rodni Čarlton Troter!

"Ako Dejvid Bekam može da da sinu ime Bruklin, onda i ja mogu mom Bermondzi! Ja jednostavno volim Milvol i ovo je dobar način da se i sledeća generacija uključi na vreme", pravdao se Majk zatečenoj Keli, a prenose "Sautvark njuz".

Keli, posle prvobitnog šoka, prihvatila je odluku svog supruga.

"Mislim da čak i izgleda malo kao Bermondzi...", rekla je.

Tako, čim se rodio, Bermondzi Milvol Den postao je trend na Twitteru i završio na svim stranicama engleskih časopisa, dnevnika, tabloida, portala...

E, sad, zamislite da se sudbina poigra sa Blumfildovima i da mali Bermondzi Milvol Den postane navijač nekog drugog od preko 200 londonskih klubova, a samo na jugu grada Milvol ima tri velika lokalna rivala, Čarlton, Kristal Palas i Vimbldon, mada su među ozloglašenim navijačima "lavova" svakako najomraženiji Čelsi i Vest Hem, s kojima se retko sastaju, jer su ova dva kluba redovni učesnici Premijer lige, dok je Milvol igrao u najvišem rangu engleskog fudbala samo u sezonama 1988-89 i 1989-90.

Postoje filmovi o tome s kojim nestrpljenjem navijači Milvola iščekuju svaki žreb za FA i Liga kup u nadi da će im "kuglice" dodeliti upravo Čelsi ili Vest Hem.

Komentari / 0

Ostavite komentar