''Словенац'' баш неће у Звезду!

Искусни играч Шимицуа и репрезентативац "змајчека" Миливоје Новаковић не жели да се пресели у Београд. Захвалио се на понуди, као и 2006. године.

Фудбал 26.11.2014 | 12:30
''Словенац'' баш неће у Звезду!

Миливоје Новаковић други пут је био на мети Црвене звезде, али и као пре осам година одговорио је негативно челницима клуба из Љутице Богдана.
На препоруку земљака Нејца Печника, искусни 36-годишњи Новаковић обавио је неколико разговора са руководством црвено-белих у претходном периоду, али до договора сарадње није дошло, преноси "Спорт".

Словеначки голгетер, који брани боје јапанског Шимицуа, жели још да игра у Европи, али не у Црвеној звезди.

Новаковић је и 2006. године, када је председник био Драган Стојковић, био интересантан Црвеној звезди, али ни тада није дошло до договора. Наиме, Пикси и спортски директор Стеван Стојановић покушавали су Новаковића да доведу из Литекса из Ловеча, али је Келн био много конкретнији, па је Словенац прешао у Немачку и тамо се задржао чак шест година.

Новаковић се налази у одличној форми - у дресу Шимицуа одиграо је 27 мечева и постигао је 10 голова, а за репрезентацију Словеније на два меча квалификација за ЕУРО 2016 у октобру, против Швајцарске и Литваније, уписао је чак три гола и "змајчеке" вратио међу најозбиљније кандидате за одлазак у Француску.

Коментари / 0

Оставите коментар