''Slovenac'' baš neće u Zvezdu!

Iskusni igrač Šimicua i reprezentativac "zmajčeka" Milivoje Novaković ne želi da se preseli u Beograd. Zahvalio se na ponudi, kao i 2006. godine.

Fudbal 26.11.2014 | 12:30
''Slovenac'' baš neće u Zvezdu!

Milivoje Novaković drugi put je bio na meti Crvene zvezde, ali i kao pre osam godina odgovorio je negativno čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana.
Na preporuku zemljaka Nejca Pečnika, iskusni 36-godišnji Novaković obavio je nekoliko razgovora sa rukovodstvom crveno-belih u prethodnom periodu, ali do dogovora saradnje nije došlo, prenosi "Sport".

Slovenački golgeter, koji brani boje japanskog Šimicua, želi još da igra u Evropi, ali ne u Crvenoj zvezdi.

Novaković je i 2006. godine, kada je predsednik bio Dragan Stojković, bio interesantan Crvenoj zvezdi, ali ni tada nije došlo do dogovora. Naime, Piksi i sportski direktor Stevan Stojanović pokušavali su Novakovića da dovedu iz Liteksa iz Loveča, ali je Keln bio mnogo konkretniji, pa je Slovenac prešao u Nemačku i tamo se zadržao čak šest godina.

Novaković se nalazi u odličnoj formi - u dresu Šimicua odigrao je 27 mečeva i postigao je 10 golova, a za reprezentaciju Slovenije na dva meča kvalifikacija za EURO 2016 u oktobru, protiv Švajcarske i Litvanije, upisao je čak tri gola i "zmajčeke" vratio među najozbiljnije kandidate za odlazak u Francusku.

Komentari / 0

Ostavite komentar