Kakva je dalja sudbina bebe ubice iz Gradačca?

Devetomjesečna djevojčica koja je prisustvovala ubistvu majke koju je usmrtio Nermin Sulejmanović hospitalizirana je u UKC Tuzla na Odjeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi, javlja N1.

Bosna i Hercegovina 11.08.2023 | 22:55
Kakva je dalja sudbina bebe ubice iz Gradačca?

Kako je saznala reporterka N1 beba će po svemu sudeći biti predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

Podsjećamo, Sulejmanović je prvo pretukao pa ubio njenu majku, a sve  to prenosio uživo putem društvenih mreža. Potom je ubio još dvije osobe, nekoliko ranio te na kraju izvršio samoubistvo.

Jedna od ranjenih žena je i dalje u teškom stanju, saopćeno je iz UKC Tuzla.

“Nakon operativnog zahvata nalazi se u jedinici za intenzivno liječenje. Priključena je na mašinu za vještačku ventilaciju i nalazi se u teškom stanju”, rečeno je za N1 u UKC Tuzla.

Povodom ovog stravičnog zločina koji se ne pamti u ovom gradu, građani Gradačca sutra će tačno u 12 sati izaći na proteste.

Od sutra u ovom gradu traje trodnevna žalost.

(N1)

 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Pitanje

12.08.2023 05:31

Što centru za socijalni rad; pa zar majka nije imala nikog od rodbine - braću, sestre, roditelje; jer beba je i dijete žrtve, a ne samo ubice?!?

ODGOVORITE
Name

RE Pitanje

12.08.2023 13:10

Veliki je upitnik kakva je ta cijela familija kad im nije smetalo da ona bude sa ovakvim monstrumom (sve se znalo kakav je, višestruki robijaš)

Name

Re: re pitanje

12.08.2023 15:33

Ni ti ne znas sta si napisao a kamoli da neko od nas skonta!!!! A kakva moze biti familija ako im smeta da im cerka/sestra bude u vezi sa ovim idiotom???

Name

Valjuga

12.08.2023 06:17

Manijak i kreten kakvog treba sto dalje odnijet i baciati tijelo takvog idiota,a ne sahraniti..

ODGOVORITE
Name

samo kazem

12.08.2023 08:03

Koliko je jos takvih u ovoj nesretnoj drzavi! Nek nam je Bog u pomoci!

Name

Đ. B.

12.08.2023 09:05

Da bi se spriječilo širenje nasilja i podrška masovnim ubicama, manijaka transportovati do Semberije i zakopati u jamu sa zaraženim svinjama uz izvinjenje tim plemenitim životinjama.

ODGOVORITE
Name

+

12.08.2023 09:26

Nema više Rodbine, koja je u mogućnosti, hraniti tuđe dijete. Siromašni ni svoje nemaju čime. Bogatima sluge hrane. Nema BAKA. Koje sve izdrže. A niko drugi ne odlučuje sam. Sinu snaga, kćerki zet, tetki tetak, stricu strina. Uvijek ona druga strana,neće da bude žrtva. A plemenite Duše su davno nestale.

ODGOVORITE
Name

A

12.08.2023 14:45

Moja preporuka ,! Otvoriti ziro racun kod stabilne Banke u ime Bebe , i koje god dobrog srca , i razuma da se pomogne , i da se uplacuje na njezino (konto,) ziro racun, i da Beba nema problema u buducnosti za svoje skolovanje , BEBA JE NASA BUDUCNOST.!!! i sve istitucije i firme narod i.t.d. da Bebi se objezbjedi buducnost, koliko ko moze !!! Molim narod da nepita za nesrecu zasto i odakle je , i koje je vjere i koje i stoje , !!! Nasa ljudska savjest i karakter, i cist razum , to nam je pomoc i pobjeda!!! naravno tuzana nesreca i zlo , zalosno., NE PONOVILO SE NIGDJE ,!!! Moe saucesce svim fameliji i brz oporavak povrjedenim,👍

ODGOVORITE