Каква је даља судбина бебе убице из Градачца?

Деветомјесечна дјевојчица која је присуствовала убиству мајке коју је усмртио Нермин Сулејмановић хоспитализирана је у УКЦ Тузла на Одјељењу педијатрије јер је пронађена у локви крви, јавља Н1.

Босна и Херцеговина 11.08.2023 | 22:55
Каква је даља судбина бебе убице из Градачца?

Како је сазнала репортерка Н1 беба ће по свему судећи бити предата у надлежност Центра за социјални рад.

Подсјећамо, Сулејмановић је прво претукао па убио њену мајку, а све  то преносио уживо путем друштвених мрежа. Потом је убио још двије особе, неколико ранио те на крају извршио самоубиство.

Једна од рањених жена је и даље у тешком стању, саопћено је из УКЦ Тузла.

“Након оперативног захвата налази се у јединици за интензивно лијечење. Прикључена је на машину за вјештачку вентилацију и налази се у тешком стању”, речено је за Н1 у УКЦ Тузла.

Поводом овог стравичног злочина који се не памти у овом граду, грађани Градачца сутра ће тачно у 12 сати изаћи на протесте.

Од сутра у овом граду траје тродневна жалост.

(Н1)

 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Питање

12.08.2023 05:31

Што центру за социјални рад; па зар мајка није имала никог од родбине - браћу, сестре, родитеље; јер беба је и дијете жртве, а не само убице?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Питање

12.08.2023 13:10

Велики је упитник каква је та цијела фамилија кад им није сметало да она буде са оваквим монструмом (све се знало какав је, вишеструки робијаш)

Name

Ре: ре питање

12.08.2023 15:33

Ни ти не знас ста си написао а камоли да неко од нас сконта!!!! А каква мозе бити фамилија ако им смета да им церка/сестра буде у вези са овим идиотом???

Name

Ваљуга

12.08.2023 06:17

Манијак и кретен каквог треба сто даље однијет и бациати тијело таквог идиота,а не сахранити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

само казем

12.08.2023 08:03

Колико је јос таквих у овој несретној дрзави! Нек нам је Бог у помоци!

Name

Ђ. Б.

12.08.2023 09:05

Да би се спријечило ширење насиља и подршка масовним убицама, манијака транспортовати до Семберије и закопати у јаму са зараженим свињама уз извињење тим племенитим животињама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

12.08.2023 09:26

Нема више Родбине, која је у могућности, хранити туђе дијете. Сиромашни ни своје немају чиме. Богатима слуге хране. Нема БАКА. Које све издрже. А нико други не одлучује сам. Сину снага, кћерки зет, тетки тетак, стрицу стрина. Увијек она друга страна,неће да буде жртва. А племените Душе су давно нестале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

12.08.2023 14:45

Моја препорука ,! Отворити зиро рацун код стабилне Банке у име Бебе , и које год доброг срца , и разума да се помогне , и да се уплацује на њезино (конто,) зиро рацун, и да Беба нема проблема у будуцности за своје сколовање , БЕБА ЈЕ НАСА БУДУЦНОСТ.!!! и све иституције и фирме народ и.т.д. да Беби се објезбједи будуцност, колико ко мозе !!! Молим народ да непита за несрецу засто и одакле је , и које је вјере и које и стоје , !!! Наса људска савјест и карактер, и цист разум , то нам је помоц и побједа!!! наравно тузана несреца и зло , залосно., НЕ ПОНОВИЛО СЕ НИГДЈЕ ,!!! Мое сауцесце свим фамелији и брз опоравак поврједеним,👍

ОДГОВОРИТЕ