SDS Brčko: U susret Petrovdanu

U susret krsnoj slavi i godišnjici osnivanja, Opštinski odbor SDS u Brčkom priprema tradicionalnu Petrovdansku akademiju, koja će biti održana u nedelju u Domu kulture.
Tradicionalnoj Petrovdanskoj akademiji prisustvovaće i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlametarne skupštine BiH Mladen Bosić.

Bosna i Hercegovina 07.07.2017 | 13:25
SDS Brčko: U susret Petrovdanu
- Ovo je naš poklon gradu, članovima, simpatizerima i svim ljudima dobre volje koji cijene i poštuju tradicijiu, kulturu i duhovnost srpskog naroda u Brčkom, a istovremeno i najljepša najava krsne slave i 27. godišnjice osnivanja stranke“, rekao je predsjednik OO SDS u Brčkom Uroš Vojnović.

Govoreći o značaju obilježavanja ovog važnog datuma za Srpsku demokratsku stranku, Vojinović je rekao da mu je drago što će Petrovdanskoj akademiji prisustvovati i bivši i sadašnji predsjednik stranke Mladen Bosić i Vukota Govedarica.

"SDS je stranka, koja je potekla iz naroda i tako je i ostala. Svoju snagu crpi iz naroda", kazao je Vojnović, dodajući da se kroz SDS čuje i glas naroda u Brčkom.



Govoreći o ovom važnom datumu za SDS, poslanik SDS u distriktu Brčko Lidija Ljubojević je rekla da će na Petrovdanskoj akademiji nastupiti poznati dramski umjetnici, Biljana Đurović i Milan Caci Muhailović, te ansambl narodnih igara i pjesama, orkestar i hor Akadamskog kulturno umjetničkog društva „Ivo Lola Ribar“ iz Beograda. 

Pozivi da prisustvuju Petrovdanskoj akademiji upućeni su predstavniicma SPC, političkim i nevladinim organizacijama i udruženjima srpskog naroda u Brčkom.

"Očekujemo kao i svake godine veliki broj posjetilaca, kao i dolazak  predsjednika SDS Vukote Govedarice kao i bivšeg predsjednika i našeg sugrađanina Mladena Bosića“, kazala je Ljubojevićka.

Petrovdanska akademija biće održana u Domu kulture u nedjelju, 09. jula,  s početkom u 20:00 časova.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar