Ko će tumačiti novog Bonda?

Iako se kao prvi izbor za glavnu ulogu u novom filmu o Džejms Bondu spominjao glumac Tom Hidlston, producenti su na kraju odustali od te ideje jer ne deluje dovoljno žestoko i muževno.

Svijet 06.04.2017 | 12:03
Ko će tumačiti novog Bonda?
Kako prenose svetski mediji, producentkinja Barbara Brokoli je krenula u poteru za Danijelom Krejgom kojeg će pokušati da nagovori da se po peti put pojavi u ulozi agenta 007.

Podsetimo, 49-godišnji Krejg je u nekoliko navrata izričito negirao ovu mogućnost i rekao da će pre sebi prerezati vene nego nastaviti da glumi Džejms Bonda nakon velikog uspeha koji je doživeo poslednji film "Skyfall" za koji je dobio 10,7 miliona dolara, čime je Danijel postao najplaćeniji Bond glumac svih vremena.



Ipak, izgleda da se predomislio. Britanski mediji prenose da je Krejg pročitao scenario koji mu se dopao, da su pregovori započeti i da idu u dobrom pravcu.

(Srbija Danas)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

komedija

06.04.2017 13:45

Najbolje bi bilo da glavni glumac bude nas Dodinjo,visok zna da pjeva a i malverzacije mu dobro idu..

ODGOVORITE
Name

BL

06.04.2017 15:37

Čitajući tekst pomislih saću ja napisati Dodo, kad ono već predložen, ha ha ha.

Name

Mos Mislit

06.04.2017 15:43

U scenariju pise da Bond treba da rijesi slucaj kamenovanja mercedesa Sase Klosarca a poslije Bond treba da sarmira Dusanku Majkic i usput u ekstremnim scenama iz helikoptera pobere jabuke u Bakincima. E onda treba medju zeljeznicare sa gajbom pive da ih odvrati od strajka i da im objasni da im je tolko dobro da ne moraju da protestuju. Onda treba da nafata 2 do 3 komada papaka i podigne iz stecaja bar jednu banku. Ma da ne pisem dalje Bond bi zaglavio vec na prvom zadatku a drugi sa Dusankom tesko da bi prezivio.

ODGOVORITE