Ко ће тумачити новог Бонда?

Иако се као први избор за главну улогу у новом филму о Џејмс Бонду спомињао глумац Том Хидлстон, продуценти су на крају одустали од те идеје јер не делује довољно жестоко и мужевно.

Свијет 06.04.2017 | 12:03
Ко ће тумачити новог Бонда?
Како преносе светски медији, продуценткиња Барбара Броколи је кренула у потеру за Данијелом Крејгом којег ће покушати да наговори да се по пети пут појави у улози агента 007.

Подсетимо, 49-годишњи Крејг је у неколико наврата изричито негирао ову могућност и рекао да ће пре себи пререзати вене него наставити да глуми Џејмс Бонда након великог успеха који је доживео последњи филм "Скyфалл" за који је добио 10,7 милиона долара, чиме је Данијел постао најплаћенији Бонд глумац свих времена.



Ипак, изгледа да се предомислио. Британски медији преносе да је Крејг прочитао сценарио који му се допао, да су преговори започети и да иду у добром правцу.

(Србија Данас)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

комедија

06.04.2017 13:45

Најбоље би било да главни глумац буде нас Додињо,висок зна да пјева а и малверзације му добро иду..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

06.04.2017 15:37

Читајући текст помислих саћу ја написати Додо, кад оно већ предложен, ха ха ха.

Name

Мос Мислит

06.04.2017 15:43

У сценарију писе да Бонд треба да ријеси слуцај каменовања мерцедеса Сасе Клосарца а послије Бонд треба да сармира Дусанку Мајкиц и успут у екстремним сценама из хеликоптера побере јабуке у Бакинцима. Е онда треба медју зељезницаре са гајбом пиве да их одврати од страјка и да им објасни да им је толко добро да не морају да протестују. Онда треба да нафата 2 до 3 комада папака и подигне из стецаја бар једну банку. Ма да не писем даље Бонд би заглавио вец на првом задатку а други са Дусанком теско да би презивио.

ОДГОВОРИТЕ