Zvanični portret prve dame SAD

Bijela je kuća u ponedeljak objavila zvanični portret prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Tramp. Ta će se fotografija od sada pa do daljnjega koristiti u službenim prilikama kada god je riječ o prvoj dami SAD-a.

Svijet 04.04.2017 | 16:09
Zvanični portret prve dame SAD
Tačna lokacija na kojoj je prva dama fotografisana nije otkrivena, a nije poznato ni ko je autor portreta.

- Čast mi je da služim u ulozi prve dame i radujem se saradnji s američkim narodom narednih godina godina - rekla je Melanija Tramp u izjavi prilikom predstavljanja portreta. Ona je naglasila da će se tokom prvog mandata svog supruga usredsrediti na borbu protiv onlajn zlostavljanja.

Melanija je fotografisana od struka na gore, a za potrebe službenog portretisanja obukla je crni sako uz crnu maramu i nakit.

Pozadina fotografije sugeriše da je Melanija Tramp fotografisana na sličnom mestu u Bijeloj kući kao i bivša prva dama Nensi Regan.

Vjerovatno je htela da izbjegne kontroverze koje je prouzrokovao prvi portret njene prethodnice Mišel Obame, koja je na svom prvom portretu obukla haljinu bez rukava, Trampova se odlučila za konzervativniju opciju.

Međutim, korisnici društvenih mreža su odmah uočili jedan detalj - ogromni dijamant na njenom prstenu.

Prema pisanju "The Telegraph-a", vjenčani prsten ima 25 karata i vrijedi tri milona američkih dolara.

- Prodajte prsten, spasite "Meals on Wheels" (državni program koji slabo pokretnim starijim osobama dostavlja hranu, prim.prev), napisao je jedan korisnik na "Tviteru".

- Lijep prsten, molim vas pokažite ga svima koji gube zdravstveno osiguranje, obrazovanje i obroke. Kako ono ide borba protiv onlajn zlostavljanja - napisala je druga korisnica.

Mnogi su ukazali i na to da fotografija izgleda kao da je prilično retuširana.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mogu samo da te mrze oni što te ne vole....

04.04.2017 14:33

Možete joj pljunuti pod prozor! Žena sa i bez photoshopa izgleda odlično. Bar liči na ženu, za razliku od prethodnih "prvih dama".

ODGOVORITE
Name

virus

04.04.2017 14:50

A ti mi zvucis na magarca,

Name

Yeah

04.04.2017 14:54

Ona sledeci predsjednik, ali tek nakon sto Trump odradi dva mandata.

ODGOVORITE
Name

J*beš političare

04.04.2017 15:31

Dobro koka.nema sta.

ODGOVORITE
Name

foto-aparat

05.04.2017 09:14

Ja sam uslikala mog brata s njegovim Samsung Note 4. Nista nije valjalo. Onda mi je dao Samsung s / - novi skoro kupit. E, to je bilo dobro. Nema bora, koza zdravo izgleda, mladji za 20 godina. Gospodja na slici je plus imala fejs liftinge, tecni puder itd. Ako bi Tramp da je celiva ona prvo oara sat da se izmiva.

ODGOVORITE