Званични портрет прве даме САД

Бијела је кућа у понедељак објавила званични портрет прве даме Сједињених Америчких Држава Меланије Трамп. Та ће се фотографија од сада па до даљњега користити у службеним приликама када год је ријеч о првој дами САД-а.

Свијет 04.04.2017 | 16:09
Званични портрет прве даме САД
Тачна локација на којој је прва дама фотографисана није откривена, а није познато ни ко је аутор портрета.

- Част ми је да служим у улози прве даме и радујем се сарадњи с америчким народом наредних година година - рекла је Меланија Трамп у изјави приликом представљања портрета. Она је нагласила да ће се током првог мандата свог супруга усредсредити на борбу против онлајн злостављања.

Меланија је фотографисана од струка на горе, а за потребе службеног портретисања обукла је црни сако уз црну мараму и накит.

Позадина фотографије сугерише да је Меланија Трамп фотографисана на сличном месту у Бијелој кући као и бивша прва дама Ненси Реган.

Вјероватно је хтела да избјегне контроверзе које је проузроковао први портрет њене претходнице Мишел Обаме, која је на свом првом портрету обукла хаљину без рукава, Трампова се одлучила за конзервативнију опцију.

Међутим, корисници друштвених мрежа су одмах уочили један детаљ - огромни дијамант на њеном прстену.

Према писању "Тхе Телеграпх-а", вјенчани прстен има 25 карата и вриједи три милона америчких долара.

- Продајте прстен, спасите "Меалс он Wхеелс" (државни програм који слабо покретним старијим особама доставља храну, прим.прев), написао је један корисник на "Твитеру".

- Лијеп прстен, молим вас покажите га свима који губе здравствено осигурање, образовање и оброке. Како оно иде борба против онлајн злостављања - написала је друга корисница.

Многи су указали и на то да фотографија изгледа као да је прилично ретуширана.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Могу само да те мрзе они што те не воле....

04.04.2017 14:33

Можете јој пљунути под прозор! Жена са и без пхотосхопа изгледа одлично. Бар личи на жену, за разлику од претходних "првих дама".

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

04.04.2017 14:50

А ти ми звуцис на магарца,

Name

Yеах

04.04.2017 14:54

Она следеци предсједник, али тек након сто Трумп одради два мандата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј*беш политичаре

04.04.2017 15:31

Добро кока.нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фото-апарат

05.04.2017 09:14

Ја сам усликала мог брата с његовим Самсунг Ноте 4. Ниста није ваљало. Онда ми је дао Самсунг с / - нови скоро купит. Е, то је било добро. Нема бора, коза здраво изгледа, младји за 20 година. Господја на слици је плус имала фејс лифтинге, тецни пудер итд. Ако би Трамп да је целива она прво оара сат да се измива.

ОДГОВОРИТЕ