Šta otkriva boja očiju

Oblik i veličina mogu mnogo da otkriju o čoveku, a jedan od faktora je i boja.

Zanimljivosti 29.02.2016 | 16:50
Šta otkriva boja očiju

ZA oči kažu da su ogledalo duše, pa se slobodno zagledajte u njih ukoliko želite da "doprete" do neke osobe. Oblik i veličina mogu mnogo da otkriju o čoveku, a jedan od faktora je i boja. Šta ona govori o ljudima?

* Smeđa
Ako imate ovakve oči, za vas važi da ste borac spreman na sve izazove. Emotivni ste, ljubazni, prijatni i komunikativni. S druge strane, umete da budete temperamentni, pa i impulsivni, zbog čega znate burno da odreagujete kada ste ljuti ili kada vas neko "načepi".

* Zelena
Ukoliko su vaše oči ove boje, vi ste energični, avanturističkog i veoma kreativnog duha. Dobri ste govornici, inteligentni i osvetoljubivi. U ljubavi ste vatreni, magnetski privlačni za suprotan pol i omiljeni u društvu.

* Plava
Za plavooke kažu da su mladalačkog duha, privlačni, duhoviti, spontani i nežni. Ideal im je srećna porodica, a u ljubavi se daju maksimalno i isto traže od partnera. Imaju izraženu moć zapažanja.

* Tamno kestenjasta
Ovo je boja tajanstvenih ljudi, koji se teško otvaraju i druge upravo privlače zbog svog misterioznog pogleda. Vole da se takmiče, borbeni su, snažni. Sjajni su prijatelji i na njih uvek možete da se oslonite. Mana im je svađalačka priroda.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar