Ivanov poslao signal Partizanu!

Spreman sam da igram u ligi kao što je srpska! „Trenutno nisam sposoban da igram na najvišem mogućem nivou“, jasan je iskusni bugarski štoper.

Fudbal 02.01.2016 | 08:00
Ivanov poslao signal Partizanu!

Iza bivšeg štopera Partizana Ivana Ivanova su teški dani! Povreda kolena nije mu dozvolila da u redovima Bazela pokaže šta zna. Rastao se sa prvom španije, a iskusni bugarski defanzivac sada strpljivo čeka ponuda kluba u kojem će da rehablituje karijeru.

I prilično je realan u proceni trenutnih mogućnosti. Iako mu je san da zaigra u Engleskoj Ivanov smatra da trenutno ne zadovoljava standarde Premijer lige. On je u razgovoru za bugarske medije poslao skrivenu poruku čelnicima Partizana.
„San mi je da igram u Engleskoj, ali posle povrede koju sam imao to će biti jako teško. Nisam spreman da igram na tako visokom nivou, nego u prvenstvima kao što su srpsko ili bugarsko. Bazel je bio učensik Lige šampiona, nisam bio na tom nivou posle serije problema, i to je jedini razlog zašto sam odlučio da potražim drugu sredinu. Otvoreno sam razgovarao sa predsednikom kluba koji mi je jasno rekao da donesem odluku koja će biti najbolja za moju budućnost“, poručio je Ivanov.

Crno-belima je grozničavo potreban štoper, u medijima se stidljivo pominjao Ivanov koji je u crno-belom dresu ostavio više nego solidan utisak. Za iskusnog štopera su, navodno, vrlo zainteresovani Grojter Firt i Austija iz Beča.
„Ne znam ništa o tome“, dodao je Ivanov.

Komentari / 0

Ostavite komentar