Иванов послао сигнал Партизану!

Спреман сам да играм у лиги као што је српска! „Тренутно нисам способан да играм на највишем могућем нивоу“, јасан је искусни бугарски штопер.

Фудбал 02.01.2016 | 08:00
Иванов послао сигнал Партизану!

Иза бившег штопера Партизана Ивана Иванова су тешки дани! Повреда колена није му дозволила да у редовима Базела покаже шта зна. Растао се са првом шпаније, а искусни бугарски дефанзивац сада стрпљиво чека понуда клуба у којем ће да рехаблитује каријеру.

И прилично је реалан у процени тренутних могућности. Иако му је сан да заигра у Енглеској Иванов сматра да тренутно не задовољава стандарде Премијер лиге. Он је у разговору за бугарске медије послао скривену поруку челницима Партизана.
„Сан ми је да играм у Енглеској, али после повреде коју сам имао то ће бити јако тешко. Нисам спреман да играм на тако високом нивоу, него у првенствима као што су српско или бугарско. Базел је био ученсик Лиге шампиона, нисам био на том нивоу после серије проблема, и то је једини разлог зашто сам одлучио да потражим другу средину. Отворено сам разговарао са председником клуба који ми је јасно рекао да донесем одлуку која ће бити најбоља за моју будућност“, поручио је Иванов.

Црно-белима је грозничаво потребан штопер, у медијима се стидљиво помињао Иванов који је у црно-белом дресу оставио више него солидан утисак. За искусног штопера су, наводно, врло заинтересовани Гројтер Фирт и Аустија из Беча.
„Не знам ништа о томе“, додао је Иванов.

Коментари / 0

Оставите коментар