Предложен притвор осумњиченом за убиство на Мањачи

Окружно јавно тужилаштво Бањалука предложило је Окружном суду да одреди притвор Драженку Радуловићу /41/ из бањалучког насеља Кола због сумње да је убио суграђанина, речено је Срни у овом тужилаштву.

Република Српска 21.04.2024 | 12:19
Предложен притвор осумњиченом за убиство на Мањачи

Након што му је оштећени чији су иницијали Р.В. 19. априла око 1.30 часова у мјесту Кола разбио вјетробранско стакло на аутомобилу, осумњичени је дрвеном летвом задао више удараца оштећеном по глави наијевши му повреде од којих је преминуо.

Тужилац је предложио одређивање мјере притвора због ванредних околности, јер је ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од 10 година или тежа, које је посебно тешко с обзиром на начин извршења и посљедице, те би пуштање на слободу осумњиченог резултирало пријетњом нарушавања јавног реда, односно узнемиравањем јавности, навели су из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Окружног суда у Бањалуци.

Из Полицијске управе Бањалука јуче је саопштено да је тијело Р.В. пронађено у петак, 19. априла у 6.35 часова у близини основне школе у бањалучком насељу Кола.

Обдукцијом, која је извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске, утврђено је да је смрт лица Р.В. наступила насилно, као посљедица више нанесених удараца тупим предметом у главу.

У саопштењу полиције наведено је и да су, према наредби судије Окружног суда у Бањалуци, 19. априла претресени стан и аутомобил које користи Д.Р. и том приликом пронађени предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.

(Срна) Фото: ФОТО: СИНИША ПАШАЛИЋ/РИНГИЕР

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Корлеоне

21.04.2024 15:50

Ето ста ракија уради цијело веце заједно пију па се посвадјају па онда се потуку и на крају падне мртва глава , е то је несрецни алкохол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Корлеоне

21.04.2024 16:54

Није је џабе Бог забранио.

Name

Ој ракијо рако

21.04.2024 17:27

Моји су из тих крајева,шира околина.Традиција је да се уз ракију устаје,једна прије ручка а пиво послије,лијеже,удаје,жени,рађа,сахрањује а флаша се оставља уз гроб покојника,вјероватно да му не зафали на оном свијету.Тако је у свакој кући али када се у тим кућама роди женско дијете оно се касније подстиче да се уда у град и иде што даље.Тако су горе сад остали само стари момци,који се углавном опијају кад позавршавају послове које имају.Дјеце има за избројати на прстима једне руке и ти крајеви лагано постају пусти.Сви криве политику за то,међутим далеко већи кривац је ракија љута али то нико и никада неће признати.

Name

Ре ракија рако

22.04.2024 20:27

Земљак лупаш глупости...

Name

Србин ударио на Србина!

21.04.2024 20:36

Што нису зашли код муслимана овако пијани да их они издеветају па да имамо разлога за поновни рат? Никакава корст од ових будала. Нашли се међусобно убијајлт. Што тријезни, са библијом у руци и крстом да их покрсте да их врате у падјесивску вјеру? Да виде муслимани да су Срби нормални па да се они врате срећни И спокојни у своју стару вјеру и нацију. Овако се и мени гади српство а ислам ми је дражи због забране алкохола...

ОДГОВОРИТЕ