Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo na Manjači

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je Okružnom sudu da odredi pritvor Draženku Raduloviću /41/ iz banjalučkog naselja Kola zbog sumnje da je ubio sugrađanina, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Republika Srpska 21.04.2024 | 12:19
Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo na Manjači

Nakon što mu je oštećeni čiji su inicijali R.V. 19. aprila oko 1.30 časova u mjestu Kola razbio vjetrobransko staklo na automobilu, osumnjičeni je drvenom letvom zadao više udaraca oštećenom po glavi naijevši mu povrede od kojih je preminuo.

Tužilac je predložio određivanje mjere pritvora zbog vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili teža, koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja i posljedice, te bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo prijetnjom narušavanja javnog reda, odnosno uznemiravanjem javnosti, naveli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je saopšteno da je tijelo R.V. pronađeno u petak, 19. aprila u 6.35 časova u blizini osnovne škole u banjalučkom naselju Kola.

Obdukcijom, koja je izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, utvrđeno je da je smrt lica R.V. nastupila nasilno, kao posljedica više nanesenih udaraca tupim predmetom u glavu.

U saopštenju policije navedeno je i da su, prema naredbi sudije Okružnog suda u Banjaluci, 19. aprila pretreseni stan i automobil koje koristi D.R. i tom prilikom pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

(Srna) Foto: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Korleone

21.04.2024 15:50

Eto sta rakija uradi cijelo vece zajedno piju pa se posvadjaju pa onda se potuku i na kraju padne mrtva glava , e to je nesrecni alkohol.

ODGOVORITE
Name

Re Korleone

21.04.2024 16:54

Nije je džabe Bog zabranio.

Name

Oj rakijo rako

21.04.2024 17:27

Moji su iz tih krajeva,šira okolina.Tradicija je da se uz rakiju ustaje,jedna prije ručka a pivo poslije,liježe,udaje,ženi,rađa,sahranjuje a flaša se ostavlja uz grob pokojnika,vjerovatno da mu ne zafali na onom svijetu.Tako je u svakoj kući ali kada se u tim kućama rodi žensko dijete ono se kasnije podstiče da se uda u grad i ide što dalje.Tako su gore sad ostali samo stari momci,koji se uglavnom opijaju kad pozavršavaju poslove koje imaju.Djece ima za izbrojati na prstima jedne ruke i ti krajevi lagano postaju pusti.Svi krive politiku za to,međutim daleko veći krivac je rakija ljuta ali to niko i nikada neće priznati.

Name

Re rakija rako

22.04.2024 20:27

Zemljak lupaš gluposti...

Name

Srbin udario na Srbina!

21.04.2024 20:36

Što nisu zašli kod muslimana ovako pijani da ih oni izdevetaju pa da imamo razloga za ponovni rat? Nikakava korst od ovih budala. Našli se međusobno ubijajlt. Što trijezni, sa biblijom u ruci i krstom da ih pokrste da ih vrate u padjesivsku vjeru? Da vide muslimani da su Srbi normalni pa da se oni vrate srećni I spokojni u svoju staru vjeru i naciju. Ovako se i meni gadi srpstvo a islam mi je draži zbog zabrane alkohola...

ODGOVORITE