Проглашени добитници другог круга наградне игре „Супер Нова година“

Дана 31. јануара 2024. године, организовано је компјутерско извлачење добитника другог круга наградне игре „Супер Нова година“. Наградну игру организовала је Нова банка, у сарадњи с компанијом Мастерцард, за све кориснике Мастерцард Wорлд Супер Нова дебитних и кредитних картица.

Република Српска 31.01.2024 | 13:57
Проглашени добитници другог круга наградне игре „Супер Нова година“

Путовање у Париз за двије особе добили су Маја Микић из Новог Града те Самир Биједић из Тузле. Мобилни уређај иПхоне 15 добили су Горан Јошић из Добоја и Свјетлана Мартић из Широког Бријега. Увијачем за косу Дyсон Аирwрап Цомплете награђени су Срећко Илић из Лопара, те Биљана Кнезовић из Мостара.

Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији Босне и Херцеговине, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално три трансакције плаћања у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном износу од 20,00 КМ по трансакцији. Три извршене трансакције чине један електронски купон који се укључује у извлачење добитника награда.

Нова банка издаје двије врсте Супер Нова бесконтактних платних картица, које су аутоматски укључене у Клуб лојалности Супер Нова, што корисницима омогућава сакупљање бодова током трансакција плаћања, погодности у виду попуста, бесплатних услуга Банке и осталих погодности које нуди компанија Мастерцард. 

(ПР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пдв

31.01.2024 16:34

Порез.

ОДГОВОРИТЕ